Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ"Είναι το πρόσωπο των τελευταίων μηνών. Προκάλεσε όσο κανείς και συνεχίζει να το κάνει. Προφανώς της αρέσει. Έχει πει και έχουν πει για αυτήν τα χειρότερα. Δεν έχει αφήσει άνθρωπο σε χλωρό κλαρί και τρέχει για μηνύσεις ίσως πιο συχνά κι από ότι επισκέπτεται το wc της. Σε μια συνέντευξη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, μας μιλάει για όλους και για όλα και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Τζούλια εσύ…

Πως νιώθεις έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγ-ματα από την κυκλοφο-ρία του dvd και μετά;
Περίεργα ….. Αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός….
Ο κόσμος ρωτάει το εξής “Έχεις μετανιώσει για κάτι από όλα αυτά που έχουν γίνει και κυρίως για το dvd;”
Ναι το έχω μετανιώσει και το έχω πει πάρα πολλές φορές
Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορεί και δεύτερο; Πες μας μερικά στοιχεία παραπάνω
Έτσι δεν ακούγεται; Θα δείξει το μέλλον…..αλλά να είστε σίγουροι ότι , ότι και αν γίνει θα είναι…. Το …. Κάτι άλλο…. Αλλά θα το δούμε όπως σας είπα στο μέλλον…το τι θα γίνει
Ο κόσμος που σε συνα-ντάει εξω τι σου λέει;
Μην νομίζεις ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται…. Ξέρει ποια είναι η Τζούλια και αυτό μου το δείχνει με την αγάπη του και την στήριξη του.
Θεωρείς ότι κακώς ασχολούμαστε μαζί σου;
Θεωρώ ότι δεν έκανα πια κάτι τόσο τραγικό που θα πρέπει συνεχώς να απο-λογούμαι! Ένα αμφιλεγό-μενο Dvd έκανα όπως τα δεκάδες που έχουν όλοι στο ντουλάπι κάτω από την τηλεόραση ή κλειδω-μένα στο πατάρι. Δείτε και κανένα ντοκιμαντέρ στο Σκάι για τη βιομη-χανία του πορνό στο εξωτερικό, μην βλέπετε μόνο μεσημεριανά. Καλά είναι κι αυτά ,αλλά το πολύ μεσημεριανό κάνει το μυαλό φυτό! Ξεφυτρώστε… από το γυάλινο κόσμο! Κι αν πια υπάρχει τέτοιο μαίνος μέσα σας ξεσπάστε σε κανένα γείτονά σας που βιάζει το ανήλικο παιδάκι του. Σε κανέναν πολιτικό που ενώ τα άρπαξε γερά και σας έχει φέρει στα πρόθυρα εξαθλίωσης σας ζητάει την ψήφο σας και πάλι επειδή σας θεωρεί «φυτά» και δεν πρόκειται να ξυπνήσετε ποτέ. Στο κάτω-κάτω είμαι η Τζούλια, δεν είμαι σύζυγος πολιτικού και μάλιστα συντηρητικού κόμματος που αποφάσισε να φορέσει καυτό κορμάκι και να χορέψει στους ρυθμούς του σεξ μπομπ! Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό πριν από 20 χρόνια; Θα την λιθοβολούσαν μέχρι θανάτου στο Σύνταγμα!
Ποτέ δεν μας έδειξες ότι η δημοσιότητα σε κουράζει
Η ανοησία με κουράζει και η υποκρισία… Ξέρεις τι έχουν πάθει; Κάποιες έπαθαν, ό,τι είχε πάθει σε κείνο το ανέκδοτο η «πόντια πόρνη». Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι την επωνυμία σου μπορείς να την εξαργυρώσεις με περισσότερα χρήματα και δεν μπορούν να το χωνέψουν! Και κάποιοι, αφού αγόρασαν το DvD, πέρασαν καλά, το έβαλαν μετά στο ράφι με τα δεκάδες πορνό που έχουν για να ικανοποιούν τις όποιες ορέξεις τους, έσφιξαν καλά την γραβάτα τους και πήραν θέση στα πάνελ να με κατακρίνουν. Η πλειοψηφία όμως του κόσμου, νομίζω ότι πέρασε καλά, το διασκέδασε, το ευχαριστήθηκε και αυτό ήταν όλο. Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζει ο τηλεοπτικός χρόνος και να πέφτουν οι διαφημίσεις. Είναι γνωστό άλλωστε η Τζούλια πουλάει με ή χωρίς dvd.
Στα Μέσα περνάτε την εικόνα πως όλα γίνονται για τα χρήματα, έτσι είναι;
Τα λεφτά, ναι, ήταν πολλά. Δύσκολα θα έλεγε κανείς όχι. Μην κοιτάτε τώρα που όλοι έπεσαν επάνω μου. Διαισθάνομαι ότι πολλοί από όσους βγαίνουν και με κατακρίνουν θα το έκαναν και με λιγότερα χρήματα. Άλλωστε, όσες ακολουθήσουν, θα το κάνουν για λιγότερα χρήματα.
Στη Νάξο έχεις έρθει ποτέ;
Όχι και θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω…. Τα νησιά είναι η αδυναμία μου , δε η Νάξος είναι ένα νησί που θα ήθελα να επισκεφτώ πολύ…Εξάλλου εκεί κοντά είναι η Σύρος που πέρασα επεισοδιακά για να πάω….Τώρα η Νάξος είμαι σίγουρη ότι οι κάτοικοι της θα με αγκαλιάσουν και θα με προσέξουν ιδιαιτέρως γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ θερμοί και φιλόξενοι άνθρωποι.
Ποια είναι τα επόμενα βήματα που σχεδιά-ζεις; Θα επιχειρήσεις να κάνεις καριέρα και στο εξωτερικό με κάποιες από τις παραπάνω ιδιότητές σου;
Μπορεί. Μπορεί να ανακαλύψω κάτι και-νούργιο στο μέλλον, εδώ ή στο εξωτερικό. Ναι, σκέφτομαι σε κάποιο χρονικό διάστημα, να ξεφύγω από τα γεωγρα-φικά όρια της Ελλάδας. Άλλωστε, η φήμη μου προπορεύεται. Στην Ευρώπη ήδη με γνω-ρίζουν. Σχεδιάζω κάποιες συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους στο χώρο της μόδας σχεδιαστές. Συζητάμε για αποκλειστικές συνεργασίες σε καμπάνιες οίκων μόδας και εσωρούχων. Αλλά το καλύτερο είναι ότι έχει δρομολογηθεί και μια επαφή με τον Χιου Χέφνερ, τον γνωστό ιδιοκτήτη του Play Boy. Θέλησε ο ίδιος να έρθει σε επαφή μαζί μου και είναι κάτι που δρομολογείται αυτό τον καιρό. Θα έχουμε σας λέω πολλά στη συνέχεια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ

4 σχόλια:

 1. Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό, δάνεια αυτοκινήτων, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης, ακάλυπτων δανείων, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, κλπ .. Ή αρνήθηκε ένα δάνειο από μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό διαμόρφωση, ή και περισσότερες αποφάσεις και τους λόγους. Μπορείτε πιστώσει! Είμαι ένα Επίσκοπο, ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, τα δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα χαμηλές και προσιτές επιτόκιο 2%. Ενδιαφερόμενος? Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ένα δάνειο για να συνεχίσει τη μεταφορά εντός 48 ωρών. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Email paulloanoffer20@gmail.com Σας ευχαριστώ και ο Θεός να σας ευλογεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με εκτίμηση
  Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
  Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
  Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
  Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
  Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
  Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
  Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
  Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
  Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
  Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
  Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
  Είναι το μοναδικό.
  Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
  Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
  Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
  Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
  Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  monikamaragaki132@gmail.com
  Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
  Ευχαριστούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
  - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
  - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
  - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
  - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  - Ετήσιο επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

  Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή