Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ"



Είναι το πρόσωπο των τελευταίων μηνών. Προκάλεσε όσο κανείς και συνεχίζει να το κάνει. Προφανώς της αρέσει. Έχει πει και έχουν πει για αυτήν τα χειρότερα. Δεν έχει αφήσει άνθρωπο σε χλωρό κλαρί και τρέχει για μηνύσεις ίσως πιο συχνά κι από ότι επισκέπτεται το wc της. Σε μια συνέντευξη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, μας μιλάει για όλους και για όλα και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Τζούλια εσύ…

Πως νιώθεις έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγ-ματα από την κυκλοφο-ρία του dvd και μετά;
Περίεργα ….. Αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός….
Ο κόσμος ρωτάει το εξής “Έχεις μετανιώσει για κάτι από όλα αυτά που έχουν γίνει και κυρίως για το dvd;”
Ναι το έχω μετανιώσει και το έχω πει πάρα πολλές φορές
Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορεί και δεύτερο; Πες μας μερικά στοιχεία παραπάνω
Έτσι δεν ακούγεται; Θα δείξει το μέλλον…..αλλά να είστε σίγουροι ότι , ότι και αν γίνει θα είναι…. Το …. Κάτι άλλο…. Αλλά θα το δούμε όπως σας είπα στο μέλλον…το τι θα γίνει
Ο κόσμος που σε συνα-ντάει εξω τι σου λέει;
Μην νομίζεις ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται…. Ξέρει ποια είναι η Τζούλια και αυτό μου το δείχνει με την αγάπη του και την στήριξη του.
Θεωρείς ότι κακώς ασχολούμαστε μαζί σου;
Θεωρώ ότι δεν έκανα πια κάτι τόσο τραγικό που θα πρέπει συνεχώς να απο-λογούμαι! Ένα αμφιλεγό-μενο Dvd έκανα όπως τα δεκάδες που έχουν όλοι στο ντουλάπι κάτω από την τηλεόραση ή κλειδω-μένα στο πατάρι. Δείτε και κανένα ντοκιμαντέρ στο Σκάι για τη βιομη-χανία του πορνό στο εξωτερικό, μην βλέπετε μόνο μεσημεριανά. Καλά είναι κι αυτά ,αλλά το πολύ μεσημεριανό κάνει το μυαλό φυτό! Ξεφυτρώστε… από το γυάλινο κόσμο! Κι αν πια υπάρχει τέτοιο μαίνος μέσα σας ξεσπάστε σε κανένα γείτονά σας που βιάζει το ανήλικο παιδάκι του. Σε κανέναν πολιτικό που ενώ τα άρπαξε γερά και σας έχει φέρει στα πρόθυρα εξαθλίωσης σας ζητάει την ψήφο σας και πάλι επειδή σας θεωρεί «φυτά» και δεν πρόκειται να ξυπνήσετε ποτέ. Στο κάτω-κάτω είμαι η Τζούλια, δεν είμαι σύζυγος πολιτικού και μάλιστα συντηρητικού κόμματος που αποφάσισε να φορέσει καυτό κορμάκι και να χορέψει στους ρυθμούς του σεξ μπομπ! Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό πριν από 20 χρόνια; Θα την λιθοβολούσαν μέχρι θανάτου στο Σύνταγμα!
Ποτέ δεν μας έδειξες ότι η δημοσιότητα σε κουράζει
Η ανοησία με κουράζει και η υποκρισία… Ξέρεις τι έχουν πάθει; Κάποιες έπαθαν, ό,τι είχε πάθει σε κείνο το ανέκδοτο η «πόντια πόρνη». Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι την επωνυμία σου μπορείς να την εξαργυρώσεις με περισσότερα χρήματα και δεν μπορούν να το χωνέψουν! Και κάποιοι, αφού αγόρασαν το DvD, πέρασαν καλά, το έβαλαν μετά στο ράφι με τα δεκάδες πορνό που έχουν για να ικανοποιούν τις όποιες ορέξεις τους, έσφιξαν καλά την γραβάτα τους και πήραν θέση στα πάνελ να με κατακρίνουν. Η πλειοψηφία όμως του κόσμου, νομίζω ότι πέρασε καλά, το διασκέδασε, το ευχαριστήθηκε και αυτό ήταν όλο. Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζει ο τηλεοπτικός χρόνος και να πέφτουν οι διαφημίσεις. Είναι γνωστό άλλωστε η Τζούλια πουλάει με ή χωρίς dvd.
Στα Μέσα περνάτε την εικόνα πως όλα γίνονται για τα χρήματα, έτσι είναι;
Τα λεφτά, ναι, ήταν πολλά. Δύσκολα θα έλεγε κανείς όχι. Μην κοιτάτε τώρα που όλοι έπεσαν επάνω μου. Διαισθάνομαι ότι πολλοί από όσους βγαίνουν και με κατακρίνουν θα το έκαναν και με λιγότερα χρήματα. Άλλωστε, όσες ακολουθήσουν, θα το κάνουν για λιγότερα χρήματα.
Στη Νάξο έχεις έρθει ποτέ;
Όχι και θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω…. Τα νησιά είναι η αδυναμία μου , δε η Νάξος είναι ένα νησί που θα ήθελα να επισκεφτώ πολύ…Εξάλλου εκεί κοντά είναι η Σύρος που πέρασα επεισοδιακά για να πάω….Τώρα η Νάξος είμαι σίγουρη ότι οι κάτοικοι της θα με αγκαλιάσουν και θα με προσέξουν ιδιαιτέρως γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ θερμοί και φιλόξενοι άνθρωποι.
Ποια είναι τα επόμενα βήματα που σχεδιά-ζεις; Θα επιχειρήσεις να κάνεις καριέρα και στο εξωτερικό με κάποιες από τις παραπάνω ιδιότητές σου;
Μπορεί. Μπορεί να ανακαλύψω κάτι και-νούργιο στο μέλλον, εδώ ή στο εξωτερικό. Ναι, σκέφτομαι σε κάποιο χρονικό διάστημα, να ξεφύγω από τα γεωγρα-φικά όρια της Ελλάδας. Άλλωστε, η φήμη μου προπορεύεται. Στην Ευρώπη ήδη με γνω-ρίζουν. Σχεδιάζω κάποιες συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους στο χώρο της μόδας σχεδιαστές. Συζητάμε για αποκλειστικές συνεργασίες σε καμπάνιες οίκων μόδας και εσωρούχων. Αλλά το καλύτερο είναι ότι έχει δρομολογηθεί και μια επαφή με τον Χιου Χέφνερ, τον γνωστό ιδιοκτήτη του Play Boy. Θέλησε ο ίδιος να έρθει σε επαφή μαζί μου και είναι κάτι που δρομολογείται αυτό τον καιρό. Θα έχουμε σας λέω πολλά στη συνέχεια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ

9 σχόλια:

  1. Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό, δάνεια αυτοκινήτων, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης, ακάλυπτων δανείων, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, κλπ .. Ή αρνήθηκε ένα δάνειο από μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό διαμόρφωση, ή και περισσότερες αποφάσεις και τους λόγους. Μπορείτε πιστώσει! Είμαι ένα Επίσκοπο, ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, τα δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα χαμηλές και προσιτές επιτόκιο 2%. Ενδιαφερόμενος? Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ένα δάνειο για να συνεχίσει τη μεταφορά εντός 48 ωρών. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Email paulloanoffer20@gmail.com Σας ευχαριστώ και ο Θεός να σας ευλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εκτίμηση
    Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
    Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
    Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
    Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
    Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
    Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
    Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
    Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
    Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
    Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
    Είναι το μοναδικό.
    Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
    Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
    Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
    Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
    Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    monikamaragaki132@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Ετήσιο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία.

    ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις
    √100% έγκριση δανείου
    ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Το όνομά μου είναι Susan Benson, είμαι δανειστής δανείου και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Αν χρειάζεστε χρηματοοικονομική σταθερότητα, είμαι το σωστό άτομο που έρχεστε να επικοινωνήσετε, δεν δανείζω μόνο χρήματα, δίνω επίσης οικονομικές συμβουλές σε κανέναν. Η ανώτατη προτεραιότητά μου είναι η οικονομική σας σταθερότητα, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα και θα είμαι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

    Εάν χρειάζεστε επείγουσα οικονομική ενίσχυση, είμαι το σωστό άτομο που θα επικοινωνήσει μαζί μου, θα κάνω όλα τα είδη δανείων, είτε πρόκειται για δάνειο προσωπικών, εμπορικά δάνεια ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Μήνυμα μου απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998} & Λάβετε μια απάντηση σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία μου είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία σας.

    Χαρακτηριστικά & Όφελος;
    ✓Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    ✓Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατομμύρια ευρώ
    ✓Δείτε το δάνειό σας εντός 24 ωρών.
    ✓ Χαμηλό επιτόκιο που κυμαίνεται από 2,0 έως 3,0%
    ✓Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία είτε ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    ✓ Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    ✓ Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εμπειρία.

    Ήταν τόσο δύσκολο να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; δεν ανησυχείτε πια γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    γράψτε ευγενικά στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ανεξάρτητα από το τι περνάτε, υπάρχει λύση για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ, Πιστοποιηθήκαμε για να προσφέρουμε τα ακόλουθα είδη δανείων; Προσωπικό δάνειο? Επιχειρηματικό Δάνειο; Δάνειο ενοποίησης χρέους; Βελτιώστε το σπίτι σας; Επενδυτικό Δάνειο; Διαθέσιμα Δάνεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά Δάνεια; Συνδυαστικό Δάνειο; Δάνειο ενοποίησης; Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας και καλώς ήρθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε άμεση οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και χορηγούμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε διάφορους στόχους με μια μεγάλη γκάμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση αμέσως

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι δεν έχετε χρήματα, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σου ελευθερία είναι στα χέρια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή