Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ"Είναι το πρόσωπο των τελευταίων μηνών. Προκάλεσε όσο κανείς και συνεχίζει να το κάνει. Προφανώς της αρέσει. Έχει πει και έχουν πει για αυτήν τα χειρότερα. Δεν έχει αφήσει άνθρωπο σε χλωρό κλαρί και τρέχει για μηνύσεις ίσως πιο συχνά κι από ότι επισκέπτεται το wc της. Σε μια συνέντευξη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, μας μιλάει για όλους και για όλα και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Τζούλια εσύ…

Πως νιώθεις έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγ-ματα από την κυκλοφο-ρία του dvd και μετά;
Περίεργα ….. Αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός….
Ο κόσμος ρωτάει το εξής “Έχεις μετανιώσει για κάτι από όλα αυτά που έχουν γίνει και κυρίως για το dvd;”
Ναι το έχω μετανιώσει και το έχω πει πάρα πολλές φορές
Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορεί και δεύτερο; Πες μας μερικά στοιχεία παραπάνω
Έτσι δεν ακούγεται; Θα δείξει το μέλλον…..αλλά να είστε σίγουροι ότι , ότι και αν γίνει θα είναι…. Το …. Κάτι άλλο…. Αλλά θα το δούμε όπως σας είπα στο μέλλον…το τι θα γίνει
Ο κόσμος που σε συνα-ντάει εξω τι σου λέει;
Μην νομίζεις ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται…. Ξέρει ποια είναι η Τζούλια και αυτό μου το δείχνει με την αγάπη του και την στήριξη του.
Θεωρείς ότι κακώς ασχολούμαστε μαζί σου;
Θεωρώ ότι δεν έκανα πια κάτι τόσο τραγικό που θα πρέπει συνεχώς να απο-λογούμαι! Ένα αμφιλεγό-μενο Dvd έκανα όπως τα δεκάδες που έχουν όλοι στο ντουλάπι κάτω από την τηλεόραση ή κλειδω-μένα στο πατάρι. Δείτε και κανένα ντοκιμαντέρ στο Σκάι για τη βιομη-χανία του πορνό στο εξωτερικό, μην βλέπετε μόνο μεσημεριανά. Καλά είναι κι αυτά ,αλλά το πολύ μεσημεριανό κάνει το μυαλό φυτό! Ξεφυτρώστε… από το γυάλινο κόσμο! Κι αν πια υπάρχει τέτοιο μαίνος μέσα σας ξεσπάστε σε κανένα γείτονά σας που βιάζει το ανήλικο παιδάκι του. Σε κανέναν πολιτικό που ενώ τα άρπαξε γερά και σας έχει φέρει στα πρόθυρα εξαθλίωσης σας ζητάει την ψήφο σας και πάλι επειδή σας θεωρεί «φυτά» και δεν πρόκειται να ξυπνήσετε ποτέ. Στο κάτω-κάτω είμαι η Τζούλια, δεν είμαι σύζυγος πολιτικού και μάλιστα συντηρητικού κόμματος που αποφάσισε να φορέσει καυτό κορμάκι και να χορέψει στους ρυθμούς του σεξ μπομπ! Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό πριν από 20 χρόνια; Θα την λιθοβολούσαν μέχρι θανάτου στο Σύνταγμα!
Ποτέ δεν μας έδειξες ότι η δημοσιότητα σε κουράζει
Η ανοησία με κουράζει και η υποκρισία… Ξέρεις τι έχουν πάθει; Κάποιες έπαθαν, ό,τι είχε πάθει σε κείνο το ανέκδοτο η «πόντια πόρνη». Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι την επωνυμία σου μπορείς να την εξαργυρώσεις με περισσότερα χρήματα και δεν μπορούν να το χωνέψουν! Και κάποιοι, αφού αγόρασαν το DvD, πέρασαν καλά, το έβαλαν μετά στο ράφι με τα δεκάδες πορνό που έχουν για να ικανοποιούν τις όποιες ορέξεις τους, έσφιξαν καλά την γραβάτα τους και πήραν θέση στα πάνελ να με κατακρίνουν. Η πλειοψηφία όμως του κόσμου, νομίζω ότι πέρασε καλά, το διασκέδασε, το ευχαριστήθηκε και αυτό ήταν όλο. Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζει ο τηλεοπτικός χρόνος και να πέφτουν οι διαφημίσεις. Είναι γνωστό άλλωστε η Τζούλια πουλάει με ή χωρίς dvd.
Στα Μέσα περνάτε την εικόνα πως όλα γίνονται για τα χρήματα, έτσι είναι;
Τα λεφτά, ναι, ήταν πολλά. Δύσκολα θα έλεγε κανείς όχι. Μην κοιτάτε τώρα που όλοι έπεσαν επάνω μου. Διαισθάνομαι ότι πολλοί από όσους βγαίνουν και με κατακρίνουν θα το έκαναν και με λιγότερα χρήματα. Άλλωστε, όσες ακολουθήσουν, θα το κάνουν για λιγότερα χρήματα.
Στη Νάξο έχεις έρθει ποτέ;
Όχι και θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω…. Τα νησιά είναι η αδυναμία μου , δε η Νάξος είναι ένα νησί που θα ήθελα να επισκεφτώ πολύ…Εξάλλου εκεί κοντά είναι η Σύρος που πέρασα επεισοδιακά για να πάω….Τώρα η Νάξος είμαι σίγουρη ότι οι κάτοικοι της θα με αγκαλιάσουν και θα με προσέξουν ιδιαιτέρως γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ θερμοί και φιλόξενοι άνθρωποι.
Ποια είναι τα επόμενα βήματα που σχεδιά-ζεις; Θα επιχειρήσεις να κάνεις καριέρα και στο εξωτερικό με κάποιες από τις παραπάνω ιδιότητές σου;
Μπορεί. Μπορεί να ανακαλύψω κάτι και-νούργιο στο μέλλον, εδώ ή στο εξωτερικό. Ναι, σκέφτομαι σε κάποιο χρονικό διάστημα, να ξεφύγω από τα γεωγρα-φικά όρια της Ελλάδας. Άλλωστε, η φήμη μου προπορεύεται. Στην Ευρώπη ήδη με γνω-ρίζουν. Σχεδιάζω κάποιες συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους στο χώρο της μόδας σχεδιαστές. Συζητάμε για αποκλειστικές συνεργασίες σε καμπάνιες οίκων μόδας και εσωρούχων. Αλλά το καλύτερο είναι ότι έχει δρομολογηθεί και μια επαφή με τον Χιου Χέφνερ, τον γνωστό ιδιοκτήτη του Play Boy. Θέλησε ο ίδιος να έρθει σε επαφή μαζί μου και είναι κάτι που δρομολογείται αυτό τον καιρό. Θα έχουμε σας λέω πολλά στη συνέχεια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ

2 σχόλια:

 1. Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό, δάνεια αυτοκινήτων, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης, ακάλυπτων δανείων, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, κλπ .. Ή αρνήθηκε ένα δάνειο από μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό διαμόρφωση, ή και περισσότερες αποφάσεις και τους λόγους. Μπορείτε πιστώσει! Είμαι ένα Επίσκοπο, ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, τα δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα χαμηλές και προσιτές επιτόκιο 2%. Ενδιαφερόμενος? Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ένα δάνειο για να συνεχίσει τη μεταφορά εντός 48 ωρών. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Email paulloanoffer20@gmail.com Σας ευχαριστώ και ο Θεός να σας ευλογεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με εκτίμηση
  Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
  Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
  Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
  Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
  Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
  Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
  Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
  Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
  Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
  Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
  Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
  Είναι το μοναδικό.
  Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
  Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
  Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
  Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
  Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  monikamaragaki132@gmail.com
  Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
  Ευχαριστούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή