Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Κ" ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ»:
10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
«Σήμερα, η εφημερίδα «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» κλείνει έναν 10ετη κύκλο δημιουργικής παρέμβασης στην έγκυρη ενημέρωση των νησιών των Κυκλάδων.
Μια ασυμβίβαστη πορεία, που στα πρώτα δειλά της βήματά πέρασε από την αρχική αμφισβήτηση και δισταγμό, στο χρονικό σημείο να αποτελεί σήμερα μια ολοκληρωμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των αναγνωστών της εφημερίδα.
Με την παρουσία της, κάλυψε το τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο των ενημερωτικών ημερήσιων εφημερίδων στις Κυκλάδες.
Παρά τις όποιες δυσκολίες, καθώς και τις αντιξοότητες που το δυσπρόσιτο του νομού μας ακόμη και στην ενημέρωση εμφανίζει, η «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της αντικειμενικής πληροφόρησης.
Με επίπονες και επίμονες προσπάθειες, «κόντρα στα σημεία των καιρών» κατάφερε μέρα με τη μέρα να διευρύνει την αξιοπιστία της, να κερδίζει σε κύρος και να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση όλων μας.
Για τον κύκλο που μόλις έκλεισε, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της, από τους ιδιοκτήτες μέχρι και τους δημοσιογράφους.
Για τον κύκλο που τώρα ανοίγει, καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, για μια εξίσου δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της ενημέρωσης που απαιτεί το μέλλον».
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ
Βουλευτής Κυκλάδων
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΩΜΑΤΑΣ
Θεωρώ υποχρέωσή μου σήμερα που συμπληρώνονται 10 χρόνια υπεύθυνης ενημέρωσης του κυκλαδικού λαού και όχι μόνο, από την εφημερίδα «Κυκλαδική», να ευχηθώ στους πρωτεργάτες της και όλους τους συνεργάτες της, για πολλά χρόνια να συνεχίσουν την προσφορά τους προς το λαό των Κυκλάδων με υπεύθυνη ενημέρωση, για το καλό των νησιών μας.
Με ειλικρινή αισθήματα βαθιάς εκτίμησης
Ι. Χωματάς
Ιατρός

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
Κύριε Καρανίκα,
Με την επέτειο των 10 ετών έκδοσης της εφημερίδας σας «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ», εύχομαι ολόψυχα σε σας και τους συνεργάτες σας Χρόνια Πολλά και καλή συνέχεια σο έργο σας.
Η εφημερίδα σας έχει συμβάλει τα μέγιστα στην τοπική ειδησεογραφία, ώστε να αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον ιστορικό μελετητή.
Εύχομαι να συνεχίσετε επί μακρόν το δύσκολο έργο της αντικειμενικής καταγραφής των γεγονότων και ενημέρωσης του κοινού.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Εμμανουήλ Μαργαρίτης

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΛΑΣ
Κύριε Δ/ντά
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας σας, θα ήθελα να σας ευχηθώ για την συνέχιση της δραστηριότητάς σας για πολλά – πολλά χρόνια ακόμα και να σας συγχαρώ για το λειτούργημα που αναλάβατε της ενημέρωσης των πολιτών της Νάξου και των Κυκλάδων.
Το θάρρος που επιδείξατε και προχωρήσατε με επιτυχία στην καθημερινή έκδοση της εφημερίδας σας, σε ένα δύσκολο νησιωτικό νομό, σε συνδυασμό με την πλούσια ύλη της, αποτελούν εγγύηση για το μέλλον του έντυπου τύπου στις Κυκλάδες.
Εύχομαι η προσπάθεια να μη σταματήσει και να βελτιώνεστε συνέχεια, γιατί και η Νάξος και οι Κυκλάδες έχουν ανάγκη από σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση ώστε να διαμορφώνεται σωστή και υπέυθυνη άποψη των πολιτών.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δημήτρης Μπάιλας

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΦΑΣ
Κύριε διευθυντά,

Η συμπλήρωση 10 χρόνων έκδοσης της ημερήσιας εφημερίδας των Κυκλάδων ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ, δέκα χρόνων επιτυχημένης παρουσίας σας στον χώρο της καθημερινής ενημέρωσης, αποτελούν το καλύτερο πιστοποιητικό της αποδοχής του αναγνώστη.
Εύχομαι ειλικρινά σε όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ να συνεχίσει με την ίδια υπευθυνότητα, συνέπεια και περισσότερη αντικειμενικότητα την καθημερινή προσπάθεια για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και την ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη.
Εύχομαι από καρδιάς στις επόμενες δεκαετίες να αξιωθείτε πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και να έχετε όλοι οι συντελεστές της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ υγεία και ευημερία.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΓΚΟΥΦΑΣ
Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ
για τα 10χρονα της Κυκλαδικής
Η «Κυκλαδική» είναι η πρώτη ναξιώτικη ημερήσια εφημερίδα και αποτελεί ξεχωριστό γεγονός το ότι έχει ήδη κλείσει δέκα χρόνια καθημερινής, σταθερής παρουσίας στη Νάξο, αλλά και στις Κυκλάδες.
Η συμβολή της «Κυκλαδικής» στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, στην προβολή του τόπου και στην καταγραφή της ιστορίας του, είναι μεγάλη και ανεκτίμητη.
Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό την πορεία της στο χρόνο. Εύχομαι στον Πάνο Καρανίκα και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να πορεύονται στον δύσκολο δρόμο της δημοσιογραφίας δυναμικά και αταλάντευτα.
Νίκος Ι. Λεβογιάννης, φιλόλογος-πρώην Βουλευτής

Ο ΦΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ
Για τα 10 χρόνια της «Κυκλαδικής»
«Ως δημότης Νάξου και ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ημερομηνία της πρώτης εκδόσεώς της, εύχομαι στην «Κυκλαδική» - την πρώτη ημερήσια εφημερίδα των Κυκλάδων-, μακροημέρευση και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της.
Η καθημερινή ειδησεογραφική συνδρομή της σε ό,τι αφορά στα Κοινά των Κυκλάδων και της Νάξου, αναμφίβολα είναι απαραίτητη καθώς η εγκυρότητα της είναι αδιαμφισβήτητη. Όπως, πανθομολογούμενη είναι και η αντικειμενικότητά της.
Εύχομαι στην Δ/νση της «Κ» και σε όλους όσοι εργάζονται σ’ αυτή την εφημερίδα, κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
Φώτιος Μαυρομμάτης
Δικηγόρος, Παρ’ Αρείω Πάγω
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Προς την εφημερίδα «Κυκλαδική»
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δεκαετούς ανελλιπούς παρουσίας της εφημερίδας «Κυκλαδική», απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου στον εκδότη-διευθυντή της και τους συνεργάτες της, για τη συνέχεια της προσφοράς τους στα κυκλαδικά δρώμενα, σε μία περίοδο που ο Τύπος, η πολιτική και οι αξίες διέρχονται κρίση.
Η «Κυκλαδική» ως η πρώτη καθημερινή εφημερίδα στις Κυκλάδες από τις αρχές του 20ου αιώνα, άλλαξε άρδην τα δεδομένα της έντυπης πληροφόρησης στο νομό μας.
Η «Κυκλαδική» έγραψε και γράφει τη δική της ιστορία.
Λαζ. Νικ. Θεόφιλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ
Κύριε Διευθυντά
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία της έγκριτης εφημερίδας σας, σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη και να συνεχίσετε για πολλά πολλά χρόνια να ενημερώνετε την κοινωνία της Νάξου και των Κυκλάδων, συμβάλλοντας στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων, όπως και στον έλεγχο της οποιασδήποτε αυθαιρεσίας από όπου και αν προέρχεται.
Με εκτίμηση
Γιάννης Τζουάννης
Τέως Δήμαρχος Δρυμαλίας.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ
Πρίν 10 χρόνια, όταν πήρα το πρώτο φύλλο τής Κυκλαδικής στα χέρια μου, και είδα οτι είναι ημερήσια, είπα χαράς το κουράγιο του Παναγιώτη.
Ημουνα βέβαιος οτι δεν θα τα καταφέρει, αλλά έγινα συνδρομητής, ίσως ο πρώτος, μόνο και μονο ως ηθική συμπαράσταση στο τόλμημά του.
Ούτε να το φανταστώ δεν μπορούσα, οτι σήμερα θα είχα την χαρά να συμμετέχω ψυχικά σ αυτην την επέτειο.
Κι όμως η δημιουργικότητα του Ελληνα, έκανε το ανέλπιστο πραγματικότητα.
Τόλμησε, αν και μη ντόπιος σε ένα μικρό μέρος, δούλεψε ξενυχτώντας για να επιτύχει το στόχο του, σεβάστηκε την αλήθεια και τους ανθρώπους και πέτυχε το ακατόρθωτο. Να γιορτάζει η Κυκλαδική τα 10 χρόνια της.
Δε σχολιάζω την ποιότητά της, ως αυτονόητη, και την προφανή προσφορά της στο νησί μας, διότι αυτά ακριβώς την κράτησαν δυναμικά ζωντανή.
Μακάρι και οι ηγέτες της Χώρας μας, να ακολουθούσαν αντίστοιχες διαδρομές. Δεν θα φτάναμε στην εθνική κατάντια της κρίσης.
Ευχομαι να γιορτάσει πολλές-πολλές 10ετίες ακόμη.
Γιάννης Γ. Δημητροκάλλης

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δέκα χρόνια χθες, τριανταδύο χρόνια αντίπροχθες.
Σαν το νερό κυλούν τα χρόνια, έλεγαν οι παππούδες μας.
Και πράγματι πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της η "Κυκλαδική", εφημερίδα του Πάνου Καρανίκα. Γνωστός από την δημοσιογραφία του στο ΖΕΥΣ T.V. . Πολύ ευχαριστήθηκα που κυκλοφόρησε ημερήσια εφημερίδα στο νησί μας τη Νάξο. Τότε κυκλοφορούσε στη Νάξο η εφημερίδα "ΝΑΞΟΣ", ΄που είχε αρχίσει την πρ΄΄ωτη της κυκλοφορία το 1979, μηνιαία και εκδότης ο υπογράφων.
Αποφάσισα μετά από δύο χρόνια να σταματήσω την έκδοσή της, διότι είδα ότι η "Κυκλαδική"¨καλύπτει την ενημέρωση, αφού ήταν αφ' ενός ημερήσια αλλά το περισσότερο για την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχε. Για τούτο και για πέντε περίπου χρόνια συνεργάστηκα βάζοντας κκι εγώ ένα μικρόι πετραδάκι στην αμερόληπτη πληροφόρηση. Γνώρισα καλύτερα τον άνθρωπο, τον φίλο, τον Ναξιώτη (τότε πια, αφού είχε παντρευτεί Ναξιώτισσα), τον Πάνο Καρανίκα.
Η ¨Κυκλαδική" καλύπτει όλες τις ανάγκες ενημέρωσης και πληροφόρησης. Εύχομαι στα δέκα χρόνια των γενεθλίων της να προστεθούν πάρα, πάρα πολλά.
Με αγάπη
Ευάγγελος Δημ. Παπαδόπουλος

ΤΟ "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ"

«Μαζί με την ευχές μας για την περαιτέρω πορεία της «Κυκλαδικής» που ενημερώνει καθημερινά τους Ναξιώτες για τα τοπικά μας θέματα κι όχι μόνο, θα θέλαμε να επισημάνουμε και τα εξής: ο τοπικός περιφερειακός Τύπος παίζει ένα σπουδαίο ρόλο για την επίλυση των προβλημάτων, την ενημέρωση και τη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά. Επίσης δεσμεύει και ελέγχει την όποια εξουσία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Έτσι ο τοπικός Τύπος εκπληρώνει την αποστολή του που δεν είναι άλλη από την σωστή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας».
Θανάσης Καραβίας
Ο εκδότης και η συντακτική ομάδας της εφημερίδας «Βήμα της Νάξου»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ
«Τα δέκα συνεχόμενα χρόνια κυκλοφορίας μιας καθημερινής εφημερίδας αποτελούν από μόνα τους άθλο! Εύχομαι τον άθλο αυτόν να τον ξεπεράσει η "Κυκλαδική" και οι συνεργάτες της συνεχίζοντας για πολλά ακόμα χρόνια την κυκλοφορίας της εφημερίδας».
Γιώργος Καμβύσης
Εκδότης – Ιδιοκτήτης
της εφημερίδας «Μάσκα»

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ Ε. ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ
Επί τη δεκαετή εκδοτική επετείω.
Λαμπρά και αειφεγγής η διανυθείσα αξιόλογος, και από πάσης απόψεως, υποδειγματική και επιμελημένη δημοσιογραφική πορεία, της συμπληρούσης δεκαετή φωτεινή σταδιοδρομία αγαπητής και πεφιλημένης εις το υπ’αυτής δημοσιογραφικόν αναγνωστικό κοινόν εφημερίδος.
Η καταβαλόμενη άοκνος και αγωνιώδης προσπάθεια διά την καθ’ημέραν βελτιώσιν και ενημερωτικήν προσπάθεια, έφερε αξιόλογα και επαινετικά σχόλια, τον εξ αυτής αναγνωστών.
Ο γράφων ως εκ των απ’αρχής συνεργατών της, διακαώς εύχεται εις τους υπ’αυτήν δημοσιογραφούντας, υγείαν και μακρότητα ημερών προς συνέχισιν του αρξαμένου υποδειγματικού και αξιολόγου αυτών έργου.
Εις την αγαπητήν «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» απρόσκοπτον αγωνιστικήν διαδρομήν, όπως αύτη εορτάσει και το χιλιοστόν εκδοτικόν φύλλον.
Ιάκωβος Ε. Καμπανέλλης

Η ΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΟΥΝ
Προς ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έκδοση της πρώτης ημερήσιας εφημερίδας των Κυκλάδων, θα ήθελα να ευχηθώ στο φίλο και συνεργάτη μου εκδότη της Κυκλαδικής Παναγιώτη Καρανίκα, όχι μόνο να τα εκατοστήσει και ο ίδιος και η εφημερίδα, αλλά να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την καθημερινή ενημέρωση των Ναξίων και όχι μόνον.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ»
Roula Broun
Υπεύθυνη Τομέα Ενημέρωσης
Ρ/Σ Μεσόγειος.

Η ΔΑΝΑΗ ΜΑΥΡΟΥ
Δέκα χρόνια συνεχούς έκδοσης, αποδεικνύουν υπευθυνότητα, συνέπεια και συνεχή ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού. Τρια απαραίτητα στοιχεία για τη διάρκεια και καταξίωση μιας εφημερίδας στην κοινωνία. Και τα τρία, δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει σε πολλά επίπεδα μια εφημερίδα που απευθύνεται σε τοπικές κοινωνίες, όπως αυτές των νησιών. Είναι προφανές όμως, ότι η "Κυκλαδική", κατάφερε να αντιπαρέλθει τις δυσκολίες και να γιορτάζει σήμερα τη δεκαετή έκδοσή της, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον πρώτο μεγάλο κύκλο κυκλοφορίας της. Εύχομαι ολόψυχα, η προσπάθεια του εκδότη-διευθυντή της, Πάνου Καρανίκα και των συνεργατών του να συνεχιστεί με τον ίδιο ενθουσιασμό και συνέπεια για πολλά ακόμη χρόνια.
Δανάη Μαύρου
naxosnews.gr

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ
Αναμφισβήτητα σε κάθε επαρχιακό μέρος που εργάζομαι κατά καιρούς, διαπιστώνω τον πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει ο επαρχιακός Τύπος. Ετσι και κατά την διετή παραμονή μου στη Νάξο, (2009 - 2011), (με την ιδιότητα του προπονητή του Α.Ο. Πανναξιακός), το διαπίστωσα αυτό από την πρώτη ημέρα διαμονής μου στο νησί της Νάξου. Πιο συγκεκριμένα, για την εφημερίδα της Νάξου, την "Κυκλαδική", έχω να δηλώσω ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνία της Νάξου, αλλά και την καθημερινότητα, η ύπαρξη της συγκεκριμένης εφημερίδας. Μία καθημερινή εφημερίδα για να κυκλοφορεί καθημερινά στα περίπτερα και στους συνδρομητές, θέλει μεγάλο αγώνα και μεγάλες θυσίες. Πόσο μάλλον όταν δεν μιλάμε για εφημερίδα της πρωτευούσης, αλλά ενός νησιού στίς Κυκλάδες, όπως είναι η Νάξος. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα με αφορμή την συμπλήρωση (10) χρόνων από την ίδρυση της εφημερίδος "Κυκλαδική" να ευχηθώ από καρδιάς να τα εκατοστίσει, και να στέκει η εφημερίδα, πάντα στις επάλξεις, και κοντά (σύμμαχος), στα πολλά και ποικίλα προβλήματα του κάθε Ναξιώτη. Σημαντική και ανυπολόγιστη η προσφορά της "Κυκλαδικής" προς όλους τούς Ναξιώτες. Εύχομαι στον εκδότη της "Κυκλαδικής" κ. Καρανίκα και στους συνεργάτες του, καλό κουράγιο, καλή δύναμη, και πάντα πρώτοι στις επάλξεις! Είμαι βέβαιος, και αν σφάλω ας με διαψεύσει ο εκδότης της "Κυκλαδικής" κ. Καρανίκας, ότι για να συντηρηθεί μία εφημερίδα όπως η "Κυκλαδική" για τόσα πολλά χρόνια, πολλές φορές, χρειάστηκε να τυπωθεί, όχι με μελάνι, αλλά με "αίμα"! Πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα σας, και σας εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο.
Με τιμή
Στέφανος Μεϊμάρογλου
(Επαγγελματίας Προπονητής Ποδοσφαίρου)..

Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΒΟΥΛΑΣ
Την τελευταία δεκαετία η εφημερίδα «Κυκλαδική» έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είναι αυτή που βρίσκεται (ειδικά τα τελευταία χρόνια) δίπλα στα σωματεία και γενικότερα στον αθλητισμό της Νάξου. Έτσι δεν αισθανόμαστε και εμείς μόνοι μας στο δύσκολο αγώνα που κάνουμε καθημερινά, ώστε να κρατάμε τα παιδιά και τους γονείς τους όσο γίνεται πιο κοντά στον αθλητισμό. Μην ξεχνάτε ότι ο αθλητισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Η «Κυκλαδική» είναι κοντά μας, την ευχαριστούμε γι αυτό και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε κοντά μας - μέσω της εφημερίδας - ακόμα περισσότερο κόσμο.
Τάσος Βάβουλας
Προπονητής ομάδας μπάσκετ Πανναξιακού
Η ΠΟΠΗ...
Πριν από δέκα χρόνια σαν σήμερα γεννήθηκε και ακούστηκε ο πρώτος χτύπος της εφημερίδας μας. Από τότε πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χιλιάδες χτύποι γεμάτοι με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η μικρή μας κοινωνία .
Άγνωστη στην αρχή έκανε τα πρώτα της βήματα .Ήρθε αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια , κατάφερε να τα ξεπεράσει και να προχωρήσει με σταθερά βήματα στο σήμερα. Στη πορεία της αυτή βρήκε στήριγμα από όλο τον κόσμο της Νάξου.
Σαν μέλος της ¨οικογένειας ¨της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ εύχομαι χρόνια πολλά ,καλή δύναμη και καλή συνέχεια στη ¨μάνα¨ της οικογένειας μας , την ¨ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ¨.
Με εκτίμηση
Πόπη Μαργαρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου