Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Περί του εμπάργκο των δηλώσεων στον "Πανναξιακό"...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ εμπάργκο κήρυξε ο επίσημος Πανναξιακός προ ημερών… Φίμωτρο έβαλε ο πρόεδρός του Βασίλης Φλεριανός στους παίκτες με αποτέλεσμα ουδείς από αυτούς να μιλάει στην «Κυκλαδική». Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Ουδέποτε στο παρελθόν έφαγαν τέτοιο πρεσάρισμα από την Διοίκηση του ιστορικού συλλόγου οι αθλητές του. Και το λέμε αυτό, διότι ο Πανναξιακός δεν είναι κτήμα κανενός. Όλοι έρχονται και παρέρχονται από τον Πανναξιακό, όμως το εν λόγω σωματείο παραμένει στο προσκήνιο τής αθλητικής/ποδοσφαιρικής, και όχι μόνο, επικαιρότητας 50 ολόκληρα χρόνια.


Δεν επιτρέπεται σε κανέναν παράγοντα του Πανναξιακού να βάζει φίμωτρο στους πάντες και στα πάντα στον Πανναξιακό, όχι μόνο στην "Κ", αλλά σε κάθε Μέσο ενημέρωσης,.

Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι λόγοι που ο πρόεδρός του κάνει αυτά τα περίεργα «κουνήματα» στους ανθρώπους τής εφημερίδας μας και συγκεκριμένα στον φίλο και συνάδελφο Νικόδημο Λιανό.

Προσωπικά, δεν ενδιαφέρομαι να μάθω τους λόγους που έκαναν τον πρόεδρο και φίλο Βασίλη Φλεριανό να βάλει φίμωτρο στους παίκτες τής ομάδας.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει τι τον απασχολεί και την τον «διαφοροποιεί» από την εφημερίδα μας.

Προσωπικά, με ενδιαφέρει το σωματείο, ο Αθλητικός Όμιλος που ακούει στο βαρύ όνομα Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός, που δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει τσιφλίκι κανενός. Ουδέποτε, άλλωστε, έγινε…

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανναξιακού και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό του τμήμα έχει υποστηριχτεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τούτη την εφημερίδα. Και αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε εμείς. Εμείς, «εξυπνάδες» δεν κάνουμε. Εμείς, στηρίζουμε και υποστηρίζουμε τον Πανναξιακό. Κάνουμε ό,τι θα έκανε όποιος νοιάζεται πραγματικά αυτή την ομάδα. Αυτό το σωματείο. Αυτόν τον 'Ομιλο. Αυτόν τον μεγάλο αθλητικό πνεύμονα του νησιού μας. Τον εκ των κορυφαίων του νομού μας. Αυτόν τον σύλλογο τον έχουν τιμήσει με τον ιδρώτα τους εκατοντάδες αθλητές. Και μεταξύ αυτών και ο νυν πρόεδρος τής ποδοσφαιρικής ομάδας Βασίλης Φλεριανός.

Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν δικαιούται ο φίλος Βασίλης να αμαυρώνει την ίδια του την ποδοσφαιρική μακρόχρονη ιστορία, επειδή, τώρα, είναι ... πρόεδρος. Γιατί αύριο – μεθαύριο που θα πάψει να είναι πρόεδρος θα κουβαλά επάνω του μια υστεροφημία που δεν θα τον κολακεύει καθόλου…

Υ.Γ.:

1. Δεν θέλω να πιστέψω όλα όσα έχουν φτάσει στα αφτιά μου, εδώ και μέρες, και υποπτεύομαι, επίσης, σύμφωνα με τα οποία ο ιστορικός Πανναξιακός «φλερτάρει» με κάποιους που επιδιώκουν να κάνουν παιχνίδια εμπορικά, εκμεταλλευόμενοι πρόσωπα και καταστάσεις.

2. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι του γουστάρει στο κάτω τής γραφής. Όμως σε αυτά τα κόλπα είναι εγκληματικό να εμπλέκει «σημαίες» βαριές και ποτισμένες επί 50 ολόκληρα χρόνια με τον ιδρώτα εκατοντάδων αθλητών. Διότι αυτό, σημαίνει «αλητεία». Θέλω να πιστεύω ότι ο Πανναξιακός και οι εκπρόσωποί του δεν συμμετέχουν σε αυτά τα "κυκλώματα".

3. Ξέρω πράγματα. Σήμερα, αυτό είναι το πρώτο σημείωμα… Και εάν χρειαστεί θα επανέλθω.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου