Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ



Να ξέρατε μόνο πόσο δύσκολο είναι να μιλάω για ανθρώπους που γνωρίζω καλά! Ξεκινάω το άρθρο αυτό με αυτά τα λόγια, γιατί είμαι σίγουρος πως και ο Λευτέρης κάπως έτσι θα νιώθει…Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όπως τα έχω στο μυαλό μου!
Όταν ήμασταν μικρά παιδιά με τον Λευτέρη, γιατί μεγαλώσαμε μαζί στη Νάξο, αν ερχόταν κάποιος και μας έλεγε «ξέρετε κάτι; Εσύ θα γίνεις δημοσιογράφος, κι εσύ ηθοποιός» σίγουρα θα τον παίρναμε με τις πέτρες και θα του λέγαμε πως μάλλον δεν είναι με τα καλά του. Εγώ τι να πω τώρα που ως δημοσιογράφος, γράφω για τον φίλο μου Λευτέρη που είναι ηθοποιός.
Όπως λέω και στους φίλους μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να φτάνεις όνειρά σου, να κατακτάς κορυφές, να πιάνεις στόχους σου. Έτσι και ο Λευτέρης. Και δεν εννοώ φυσικά για την τηλεόραση. Εννοώ πως εδώ και χρόνια κάνει σταθερά βήματα στον χώρο της υποκριτικής, στο θέατρο και τον κινηματογράφο, με συνέπεια και σοβαρότητα. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες και έχει συμπρωταγωνιστήσει σε μεγάλες θεατρικές σκηνές της Αθήνας.
Τώρα, μοιραία ή όχι, δεν ξέρω, θα μας το πει ο Λευτέρης τις επόμενες ημέρες μέσα από μια συνέντευξη που θα κάνουμε, ήρθε στην ζωή του και η τηλεόραση. Πρώτα οι «Γοργόνες» στο ΜΕΓΚΑ με έναν μικρό ρόλο και φέτος το «Κος&Κα Πελς» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με έναν πρω-ταγωνιστικό. Δύο επει-σόδια έχουν προβληθεί και μπορώ να πω πως και στον ΑΛΦΑ, συνά-δελφοι, με ρωτούσαν ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός και αν έχει ξαναπαίξει κάπου. Τόσο καλή εντύπωση έχεις κάνει Λευτέρη με το ταλέντο σου! Για όσους δεν το παρακολουθείτε (κακώς βέβαια, να συντονιστείτε και να το βλέπετε) ο Λευτέρης υποδύεται τον σύντροφο της Άντας Λιβιτσάνου, ή αλλιώς Κας Πελς, που είναι παρουσιάστρια ειδήσεων σε ιδιωτικό κανάλι ενώ ταυτόχρονα εποφθαλμιά τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το Λευτέρη, ούτως η άλλως θα τα πούμε αναλυτικά μέσα από τη συνέντευξη που σας είπα παραπάνω. Μου αρέσει πάντως, να σας γράφω για ανθρώπους που έχουν όνειρα, που παλεύουν για αυτά και τελικά τα φτάνουν. Και μετά όλα στη ζωή τους είναι αλλιώς, ξέρετε... Είναι βλέπεις που κάνουν κι όλους τους άλλους να ονειρεύονται, να προσπαθούν και εκπληρώνουν τα όνειρά τους…
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό, δάνεια αυτοκινήτων, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης, ακάλυπτων δανείων, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, κλπ .. Ή αρνήθηκε ένα δάνειο από μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό διαμόρφωση, ή και περισσότερες αποφάσεις και τους λόγους. Μπορείτε πιστώσει! Είμαι ένα Επίσκοπο, ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, τα δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα χαμηλές και προσιτές επιτόκιο 2%. Ενδιαφερόμενος? Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ένα δάνειο για να συνεχίσει τη μεταφορά εντός 48 ωρών. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Email paulloanoffer20@gmail.com Σας ευχαριστώ και ο Θεός να σας ευλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Loans A 100% private guarantee of 3,000 euros has 90,000,000 euros. Serbia; Montenegro; Zurich; German; Croatia; Slovenia; The Netherlands; Bosnia; The German
    loan without a guarantor
    loan from banks
    Housing loan
    Cash loans
    Loans Online
    Mortgage credit
    Fast loans
    Non-purpose loan
    Leasing
    guarantor for the loan
    Potroöacki credit
    loans for unemployed
    loan for craftsmen
    consolidation loan
    other investments
    2% interest rate, both long and short term cash
    reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com
    Mr Jeffery

    ΑπάντησηΔιαγραφή