Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μαύρου / Μάρκου για Master Αίγινας: Στόχος να πάρουμε νίκη στο κυρίως ταμπλό


Ικανοποιητική κρίνεται η παρθενική εμφάνιση των Μαύρου / Μάρκου στο Master Αίγινας όπου με τρεις νίκες στα προκριματικά πέρασαν στο κυρίως ταμπλό – Στην 7η θέση της κατάταξης μετά την Αίγινα – Τι δήλωσε η Νάντια Μαύρου για την εμπειρία της στην Αίγινα

Όταν πριν από περίπου δέκα ημέρες είχαμε μία πρώτη επαφή με τις Νάντια Μαύρου και Ειρήνη Μάρκου οι οποίες ετοιμάζονταν για την πρώτη τους εμφάνιση στο Master Αίγινας όσον αφορά το Beach volley μας είχαν πει ότι «πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε στο κυρίως ταμπλό». Όπερ και εγένετο. Έστω κι εάν ίδρωσαν περισσότερο απ ότι υπολόγιζαν όχι λόγω αντιπάλων αλλά ενός λάθους της διοργανώτριας αρχής που αν και είχαν μεγαλύτερο αριθμό πόντων σε σχέση με άλλα δύο ζευγάρια, κλήθηκαν να δώσουν αγώνα πρόκρισης για την 16αδα. Κάτι που σημαίνει ότι σε σχέση με τα άλλα κορίτσια, έδωσαν τρία παιχνίδια σε λιγότερο από έξι ώρες το μεσημέρι του Σαββάτου με αποτέλεσμα η κούραση να είναι εμφανής κυρίως στο 3ο αγώνα αλλά και την επόμενη ημέρα καθώς συμπλήρωσαν πέντε αγώνες σε διάστημα τριάντα ωρών περίπου… Στα προκριματικά κέρδισαν με τη σειρά τις Καπνιά - Ροδανού με 2-0 σετ (21-17, 21-18), τις Καρατζοπούλου - Πασιαλή  2-0 σετ (21-17,21-17) και τις Βλασερού - Καζάκου 2-1 (14-21, 21-11, 15-12) ενώ στο κυρίως ταμπλό όπου μπήκαν τη Κυριακή έχασαν από τις Γκότση Δ. / Νάστου 2-0 σετ (21-13, 21 -16) και Κατερίνη Αν/ Παρασκάκη Γ 2-0 σετ (21-12, 21-10) με τις αντιπάλους τους να φτάνουν έως τα ημιτελικά… Στον τελικό οι Δηλβέρη – Νικολαϊδου κέρδισαν σε έναν συναρπαστικό τελικό τις Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου με 2 – 1 σετ (19-21, 21-16, 15-13) αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο για την φετινή χρονιά.

Στη Τήνο
Επόμενη στάση όσον αφορά τα Master η Θεσσαλονίκη (πλατεία Αριστοτέλους από 28/06 έως 01/07), όμως το δίδυμο της Νάξου (Μάρκου / Μαύρου) θα δώσει το παρών στον τρίτο αγώνα που θα διεξαχθεί στη Τήνο, στη παραλία «τα Καλάμια» από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου… Η Νάντια Μαύρου μιλώντας για την παρουσία τόσο της δικής της όσο και της συμπαίκτρια της Ειρήνης Μάρκου τόνισε «Ο στόχος που είχαμε θέση από την πρώτη στιγμή με δεδομένο ότι είμαστε μία άπειρη ομάδα σε σχέση με τις αντίπαλες μας έγινε πραγματικότητα καθώς προκριθήκαμε στο κυρίως ταμπλό και μάλιστα με τρεις νίκες. Άρα ως προς αυτό το τομέα είμαστε ευχαριστημένες. Δυστυχώς η κούραση δεν μας επέτρεψε να πάρουμε μία νίκη στα δύο παιχνίδια της Κυριακής και να παίξουμε στα προημιτελικά. Αυτό είναι πλέον και το ζητούμενο για τον επόμενο αγώνα που θα είναι για εμάς στην Τήνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (6-8 του μήνα), καθώς έχουμε επιλέξει να μην ταξιδέψουμε στην Θεσσαλονίκη. Δώσαμε τρεις αγώνες στα προκριματικά αντί για δύο (όλοι νοκ άουτ) λόγω λάθους που έγινε από τη διοργανώτρια αρχή όταν έφτιαχνε την entry list. Κι έτσι δώσαμε παιχνίδι πολύ νωρίς το Σάββατο με αποτέλεσμα σε έξι ώρες να έχουμε τρεις αγώνες κάτι που φάνηκε στον 3ο αγώνα όταν και χάσαμε ένα σετ».

Βελτίωση
Ποια είναι η επόμενη ημέρα; «Αυτό που μάθαμε είναι ότι ξέρουμε λίγο πολύ πως κινούνται οι αντίπαλοι μας. Και στην Τήνο να διεκδικήσουμε τη νίκη στο κυρίως ταμπλό ώστε να συλλέγουμε όλοι και περισσότερους βαθμούς. Είδαμε ποια είναι τα αδύνατα αλλά και δυνατά σημεία μας, θα δουλέψουμε από εδώ και πέρα πάνω στις αδυναμίες, θα τις βελτιώσουμε και με δεδομένο ότι λίγο πολύ οι ίδιες αντίπαλες ομάδες θα εμφανίζονται από εδώ και πέρα ελπίζω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα»
Με βάση τα αποτελέσματα του πρώτου Masters το δίδυμο Δηλαβέρη / Νικολαϊδου πήρε τους περισσότερους βαθμούς (240) και είναι στη 1η θέση ενώ στην 7η θέση βρίσκονται οι Μαύρου / Μάρκου με 120 βαθμούς. Μάλιστα μοιράζονται την θέση αυτή μαζί με την συμπαίκτρια τους πέρυσι στον Πανναξιακό Στέλλα Λαγουδάκη που αγωνίζεται ως δίδυμο με την Χρήστου… 
ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου