Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Φήμες, διαψεύσεις, συνωνυμίες και ... συνδεσμολογία



Σε πρόσφατο ρεπορτάζ της «Κ» κάναμε αναφορά σε υποψήφιους / υποψηφιότητες.
39 υποψηφίους «φωτογραφίσαμε». Ένας εξ αυτών, διέψευσε… Ο αρχιτέκτων μηχανικός Ιωσήφ Ευαγγελίστα (στη φωτο με τον δήμαρεχο Νάξου, στον συνδυασμό του οποίου ήταν υποψήφιος, το 2006).
Έκανε τις επαφές του (σ.σ.: τον προσέγγισαν δυο συνδυασμοί, διευκρινίζουμε) με ανθρώπους που πλαισιώνουν τους δύο εκ των τριών υποψηφίων δημάρχων, όμως δεν τα βρήκε με κανέναν. Προτίμησε να παραμείνει στην «εξέδρα» και να δει από εκεί το … ματσάκι της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου.
…Και καλά έκανε… Μετά την απόφασή του να παρακολουθήσει τις εκλογές από την … εξέδρα, δεν πρόκειται να … ακουστεί ξανά το όνομά του (σ.σ.: όπως πρόσφατα ακούστηκε…, και ακούστηκε έντονα), στο προσκήνιο και παρασκήνιο της προεκλογικής ζωής του τόπου.
-Στο προ ημερών σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε, εκ παραδρομής αναφέραμε ότι στους «13» του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Νάξου Μαράκη είναι και ο κ. Γιάννης Φωστιέρης. Λάθος (μας). Πρόκειται για τον Γιώργο Φωστιέρη, τον συντοπίτη μας.
Και κάτι ακόμη: Στον συνδυασμό/δημοτική παράταξη-λίστα υποψηφίων τού κ. Μαράκη, υπάρχει και το όνομα του νυν αντιδημάρχου Νάξου Βαγγέλη Βάλλη.
*Πάντως, από τους 39 που φωτογραφίσαμε, «φάγαμε» -κατά το κοινώς λεγόμενο-, μια διάψευση. Ήτοι, ποσοστό επιτυχίας 97,4%! Καλά πάμε!
-Τώρα… Τώρα, περιμένουμε!..
-Είναι θέμα «συνδεσμολογίας»!.. Στην έκρηξη, αναφέρομαι. Πιθανολογείται προεκλογική έκρηξη, που θα προκαλέσει θόρυβο, λένε τα νεότερα. Είναι δε θέμα χρόνου, κατά πώς λένε οι πληροφορίες, να το ζήσουμε κι αυτό!..
-Πάντως, τα αποθέματα της υπομονής μας κάποια στιγμή θα … εξαντληθούν!
-Αυτά, για σήμερα…


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου