Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Η 1η εθελοντική αιμοδοσία για το 2011, που πραγματοποιήθηκε 3-5 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς υπήρξε εντυπωσιακή αύξηση, τόσο στην προσέλευση των τακτικών αιμοδοτών, όσο και στην προσέλευση νέων. Η προσέλευση των πολιτών στα κατά τόπους ιατρεία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δείχνοντας ότι ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία στο κάλεσμά μας για ενίσχυση της τράπεζας. Οι μέχρι σήμερα ανάγκες σε αίμα υπερέβαιναν την προσφορά και η ευαισθητοποίηση στην Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Τήνου ήταν αναγκαία και επιβεβλημένη. Με κοινωνική ευαισθησία οι Τήνιοι προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό για τους ασθενείς συμπολίτες μας, μέσω μιας γενναίας πράξης αλτρουισμού, που είναι η εθελοντική προσφορά αίματος.
Με το σύνθημα «Μη μένεις θεατής, γίνε εθελοντής», έγινε μια νέα προσπάθεια προσέγγισης νέων αιμοδοτών αλλά και των νέων γενικότερα, τόσο για την εθελοντική αιμοδοσία, όσο και του εθελοντισμού ευρύτερα σαν φιλοσοφία.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία του Ιουνίου είναι η 25η κατά σειρά και αποτελεί μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε εις μνήμην του αείμνηστου Δημάρχου Τήνου Νικόλαου Κορνάρου, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει «αιμοδοτήσει» σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου