Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συνεχίζονται οι ευσχές στην εφημερίδα "Κυκλαδική"

Συνεχίζονται οι ευχές προς την εφημερίδα μας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων ανελλειπούς έκδοσης της "Κυκλαδικής".

Δεκάδες φίλοι και αναγνώστες μας ευχήθηκαν και τηλεφωνικά και διά ζώσης τους οποίους και ευχαριστούμε θερμότατα. Ταυτόχρονα συνεχίστηκαν και οι ευχετήριες επιστολές

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ

Αξιότιμε και Αγαπητέ μου κ. Διευθυντά
Η συμπλήρωση δέκα χρόνων συνεχούς, υποδειγματικής, και γόνιμης καθημερινής κυκλοφορίας της έγκριτης εφημερίδας σας, «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ», μου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας αφ’ενός μεν για να σας συγχαρώ ολόψυχα για την σημαντική αυτή εκδοτική σας προσπάθεια και αφ’ετέρου δε για να ευχηθώ θερμά κάθε ψυχική και σωματική δύναμη σε σας και στους συνεργάτες σας, ώστε να συνεχίζετε με επιτυχία το αξιόλογο εκδοτικό έργο σας.
Εύχομαι τέλος η Εφημερίδα «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» να συνεχίσει την έγκυρη ενημέρωση της με σταθερό γνώμονα την αλήθεια και το καλώς νοούμενο συμφέρον του Κυκλαδικού λαού, την προβολή των προβλημάτων του τόπου μας για την σωστή κι έγκυρη επίλυση τους και να καταθέτει ανόθευτα όλα εκείνα τα στοιχεία της Ελληνορθόδοξης ιδιοπροσωπείας μας, προς όφελος των πολλών αναγνωστών της.
Θερμά συγχαρητήρια! Να συμπληρώσετε και πολλές ακόμη δεκαετίες.
Με θερμές ευχές και Αγάπη Χριστού Αναστάντος,
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Ο ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ
για τα 10χρονα της Κυκλαδικής
Η «Κυκλαδική» είναι η πρώτη ναξιώτικη ημερήσια εφημερίδα και αποτελεί ξεχωριστό γεγονός το ότι έχει ήδη κλείσει δέκα χρόνια καθημερινής, σταθερής παρουσίας στη Νάξο, αλλά και στις Κυκλάδες.
Η συμβολή της «Κυκλαδικής» στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, στην προβολή του τόπου και στην καταγραφή της ιστορίας του, είναι μεγάλη και ανεκτίμητη.
Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό την πορεία της στο χρόνο. Εύχομαι στον Πάνο Καρανίκα και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να πορεύονται στον δύσκολο δρόμο της δημοσιογραφίας δυναμικά και αταλάντευτα.
Νίκος Ι. Λεβογιάννης, φιλόλογος-πρώην Βουλευτής

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
Αν κάποιος σε πονέσει μην κλάψεις σκέψου πως κάποιος άλλος θέλει το χαμόγελό σου….. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ και πάντα με ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Ο Μ. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ
Εύχομαι στην «Κυκλαδική» να τα εκατοστίσει και να έχει σε 90 χρόνια από σήμερα να γράφει μόνο καλά πράγματα για το νησί μας και τα γύρω νησιά, κάτι που θέλουμε όλοι οι δημότες Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!
Η εγκυρότητα και η αμεσότητα της «Κυκλαδικής» που υπήρξε η πρώτη ημερήσια εφημερίδα στις Κυκλάδες, είναι τα μεγάλα της όπλα.
Συγχαρητήρια για τη σπουδαία δουλειά στην Διεύθυνση της «Κυκλαδικής» και σε όλους τους συνεργάτες της.
Χρόνια σας Πολλά και πάντα επιτυχίες.
Μανώλης Πολυκρέτης
Επιχειρηματίας, αντιδήμαρχος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
 
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

Το δεκάχρονο εγχείρημα της εφημερίδας «Κυκλαδική» αποτελεί δικαιολογημένα έναν εκδοτικό και δημοσιογραφικό άθλο, διότι:
-εκδίδεται ως καθημερινή εφημερίδα.
-είναι επίκαιρη και ενημερώνει με αρκετή πληρότητα.
-αποτελεί ένα ελεύθερο βήμα έκφρασης απόψεων.
Εύχομαι να συνεχιστεί η προσπάθεια. Οποιοδήποτε επαρχιακό έντυπο, πληροφοριών και απόψεων είναι αναγκαίο και γιατί σπάει τα μονοπώλεια των εκδοτικών οργανισμών, που έχουν αναλάβει το ρόλο να πιπιλίζουν τα μυαλά του αναγνωστικού κοινού με τις καραμέλες της εξουσίας.
Μανώλης Γλέζος

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ
Αγαπητέ Παναγιώτη
Είναι μεγάλη χαρά για μένα το γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα του ερχομού σου από την Πάρο φορτωμένος με τις σελίδες της προσπάθειάς σου να ενημερώνεις τον κόσμο με την ευπρέπεια την τιμιότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου ήμουν βέβαιος πως η προσφορά σου στο Νησί μας θα ήταν μεγάλη.
Με την μεγάλη εκτίμηση που σου έχω τα δέκα αυτά χρόνια και βέβαιος πως θα συνεχίσεις την προσπάθειά σου αταλάντευτα εύχομαι σε σένα και τους συνεργάτες σου Υγεία και δύναμη, για πολλά ακόμα χρόνια.
Γιάννης Μπαρδάνης

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΣΑΝΤΖΗΣ
Κύριο Παναγιώτη Καρανίκα
δ/ντή ημερήσιας εφημερίδας «Κυκλαδική»
Κύριε Καρανίκα
Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 χρόνων έκδοσης της εφημερίδας σας, σας εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμη να βρίσκεστε με τους συνεργάτες σας στις επάλξεις της μάχιμης δημοσιογραφίας, προσφέροντας θετικές υπηρεσίες πάντοτε, όπως τώρα, στην κοινωνία, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.
Με εκτίμηση
Γιάννης Ποσάντζης
Φιλόλογος

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Σας ευχόμαστε η εφημερίδα σας να τα εκατοστήσει!!! Πάντα υγεία και χαρά στην οικογένειά σας και καλές δουλειές.
Με αγάπη το Δ.Σ. και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Για την «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ»
Αγαπητέ Παναγιώτη
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 (δέκα) χρόνων ανελλιπούς έκδοσης της εφημερίδας «Κυκλαδική» εύχομαι από καρδιάς η εφημερίδα σου να συνεχίσει να προσφέρει ενημέρωση στη Νάξο μας και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.
Η δεκάχρονη παρουσία της στις Κυκλάδες απέδειξε εγκυρότητα, αντικειμενικότητα και σεβασμό στον αναγνώστη, αρετές απαραίτητες για τη σωστή ενημέρωση και δημοσιογραφία.
Ολόθερμες λοιπόν ευχές στον εκδότη της «Κυκλαδικής», υγεία, μακροημέρευση και πάντα στις επάλξεις, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνούν σήμερα η Χώρα μας και οι Κυκλάδες μας!
Πάρος 9/5/11
Βασίλης Λιανόπουλος
Πρώην Λυκειάρχης
Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων.

Ο ΜΑΚΗΣ ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ
Συγχαρητήρια στον εκδότη της «Κυκλαδικής» Παναγιώτη Καρανίκα και τους άξιους συνεργάτες του για τα δέκα χρόνια δημιουργικής και αντικειμενικής παρουσίας της εφημερίδας που σε καθημερινή βάση μας ενημερώνει και βρίσκεται πάντα δίπλα μας.
Εύχομαι να εξακολουθήσει με την ίδια επιτυχία το δύσκολο αυτό έργο για πολλά ακόμη χρόνια.
Φιλικά
Μάκης Συμεώνογλου
Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κύριε Διευθυντά,
Μετέχων εκθύμως της χαράς σας επί τη συμπληρώσει δεκαετίας από της εκδόσεως του πρώτου φύλλου της υφ΄ υμάς εγκρίτου εφημερίδος «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ», απευθύνω διάπυρες ευχές όπως ο θεός σάς επιδαψιλεύει άκρα Υγίεια και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευδαιμονία, εις δε το δημοσιογραφικό σας τέκνο, που αποτελεί το εγκαλλώπισμα του κυκλαδικού τύπου, μακρότητα ημερών επ΄ αγαθώ του τε Ναξιακού και του Κυκλαδικού λαού.
Κωστής Στυλ. Λεβογιάννης
τ. Γεν. Γραμματεύς της Ενώσεως Κυκλαδικού Τύπου

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ
Το γεγονός ότι ένα έντυπο έκλεισε 10 χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας είναι πολύ σημαντικό για το νησί μας, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες κρίσης. Εύχομαι σε εσάς και τους συνεργάτες της εφημερίδας, υγεία και μακροημέρευση.
Με εκτίμηση,
Ιάκωβος Γιακουμής
 
ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"

Με λίγες μέρες καθυστέρηση ευχόμαστε και από την πλευρά μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και νέες δημιουργικές επιτυχίες. Είναι αυτονόητο ότι το να υπάρχει μια καθημερινή εφημερίδα στις Κυκλάδες που ήδη έκλεισε δέκα χρόνια ζωής (η μία από τους δύο που κυκλοφορούν), αποτελεί άθλο, γιατί όλοι γνωρίζουμε τις αντίξοες συνθήκες που έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε συρρίκνωση τον έντυπο τύπο. Σας ευχόμστε ειλικρινά μακροημέρευση, να συνεχίσετε το δύσκολο έργο της καθημερινής ενημέρωσης της Νάξου και των Κυκλάδων, να αντέξετε και αν έχετε τη δυνατότητα "χρωματίστε" λίγο το έντυπο για να γίνει αισθητικά πιο προσιτό. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Συρμαλένιος Νίκος και Παύλος Χρυσαφίδης
Περιφερειακοί Σύμβουλοι των "ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"

9 σχόλια:

  1. Γεια σε όλους,

    Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε οικονομικό χέρι; Είστε σε χρέη έχει χαμηλή πίστωση; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να μπορέσετε να πληρώσετε το χρέος σας και να ανταποκριθείτε στις προσωπικές σας απαιτήσεις; Συμβουλευτείτε την Επενδυτική Επένδυση της Ένωσης και θέστε μια τελική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Δίνουμε δάνεια με πολύ χαμηλό επιτόκιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.


    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω: unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    και να είστε ένας από εκείνους που δίνουν μαρτυρίες για τα οφέλη τους από τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

    Χαιρετισμοί,
    Επένδυση κεφαλαίου της Ένωσης
    Πνευματικά δικαιώματα @ 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σε όλους,

    Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε οικονομικό χέρι; Είστε σε χρέη έχει χαμηλή πίστωση; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να μπορέσετε να πληρώσετε το χρέος σας και να ανταποκριθείτε στις προσωπικές σας απαιτήσεις; Συμβουλευτείτε την Επενδυτική Επένδυση της Ένωσης και θέστε μια τελική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Δίνουμε δάνεια με πολύ χαμηλό επιτόκιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.


    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω: unioncapitalinvestment.org@gmail.com
    και να είστε ένας από εκείνους που δίνουν μαρτυρίες για τα οφέλη τους από τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

    Χαιρετισμοί,
    Επένδυση κεφαλαίου της Ένωσης
    Πνευματικά δικαιώματα @ 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πελάτες που βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη οικονομικής βοήθειας. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από έναν ιδιωτικό δανειστή. η εταιρεία μικροχρηματοδοτήσεων έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο του δανειστή να δώσει δάνεια σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: clark123156@gmail.com , +18635356458
     

    * Δάνεια επενδυτών
    * Εδραίωση χρέους
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    *Προσωπικά δάνεια
    * Διεθνή Δάνεια

    3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87

    Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87

    Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87


    Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87


    Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87


    Η πίστωση απορρίφθηκε από τράπεζα ή πιστωτικά ιδρύματα

    Γεια σας, κύριε
    Οικονομικός και διαδικτυακός ειδικός πίστωσης. Οι διάφοροι χρηματοοικονομικοί συνεργάτες μας σας επιτρέπουν να αποκτήσετε συμφέρουσες συνθήκες προσαρμοσμένες στην προσωπική σας κατάσταση.
    Ηγέτης στα διαδικτυακά προσωπικά δάνεια σας υποστηρίζει στα χρηματοδοτικά σας έργα σε διάφορα επίπεδα. Είτε αναζητάτε χρηματοδότηση είτε ένα αξιόπιστο επενδυτικό κανάλι, εμπιστευτείτε μας. Σε γενικές γραμμές, βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα έργα τους χάρη στο ευρύ φάσμα των δανείων μας: προσωπικό δάνειο, ομαδοποίηση δανείων, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εργασίας, αλλά και στεγαστικό δάνειο και συγκεντρωτικό χρέος. Ανεξάρτητα από το έργο σας, υποβάλετε το αίτημα πίστωσης απευθείας στο email μας: aubertpaulette1@gmail.com
    Αριθμός Whatsapp: + 32 460 21 42 87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στην υποστήριξη έργων, στη βοήθεια ηλικιωμένων, ανέργων, στεγαστικών δανείων και συνταξιούχων, με επιτόκιο 3% κατά την περίοδο αποπληρωμής.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: mpantzagiota03@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή