Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Στα τέσσερα (4) αυτοκίνητα, το ένα (1) μόνο, παίρνει τον δρόμο του Ποταμού και τα τρία (3) την Κοντολέοντος… και ανηφορίζουν.

ΟΤΑΝ τα «πλοία της γραμμής» «πιάνουνε» Νάξο, οι ρυθμίσεις οι κυκλοφοριακές, φαίνεται πως βρίσκουν το σωστό… «περπάτημά» τους… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι στα τέσσερα (4) αυτοκίνητα, το ένα (1) μόνο, παίρνει τον δρόμο του Ποταμού και τα τρία (3) την Κοντολέοντος… και ανηφορίζουν.
Κάνει τις επιλογές του, ο κόσμος που δεν γνωρίζει το νησί μας. Και τις κάνει… αβίαστα, παρακαλώ…
 Ας συνυπολογίσουν οι αρμόδιοι στην εκτίμησή της σε ό,τι αφορά στην υλοποίηση – εφαρμογή της Κυκλοφοριακής Μελέτης Χώρας Νάξου ότι, η παρέμβαση που επιχειρείται στο «ανέβασμα» τού εν λόγω δρόμου είναι αποτρεπτική για τους οδηγούς, αφού είναι τέτοια η παρέμβαση αυτή (η εικονιζόμενη) που τους αποτρέπει να κάνουν χρήση της Κοντολέοντος.
Ουσιαστικά, κύριοι αρμόδιοι – που επιμένετε να θέλετε να μονοδρομήσετε τον εν λόγω δρόμο, μετατρέποντάς τον σε κάθοδο (προς το λιμάνι) και μόνο – οι επισκέπτες οι ανυποψίαστοι του νησιού μας, με τις επιλογές τους ακυρώνουν το Κυκλοφοριακό στην συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό, λέει πολλά – πάρα πολλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου