Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η «συν+Αξία» έχει «σηκώσει τα μανίκια» και, υπό προϋποθέσεις, θα «μπει» με αξιώσεις στην κάλπη…

Η αυτοδιοικητική «γεωγραφία» στο νησί μας όταν η (ομολογουμένως δραστήρια) ομάδα εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με την επωνυμία «συν+Αξία» έκανε αισθητή την παρουσία της στα κοινά (αυτοδιοικητικά, πολιτιστικά, κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας) δήμαρχος Νάξου ήταν ο κ. Νίκος Μαράκης.
Βίωσε τις αυτοδιοικητικές, τις πολιτιστικές και κοινωνικές της ανησυχίες η εν λόγω ομάδα, έντονα όλα τα τελευταία χρόνια. Και μέσα από αυτές τις ανησυχίες της ωρίμασε. Ουδέποτε όμως απέκτησε καταστατικό. Δεν επεδίωξε κάτι τέτοιο άλλωστε. Ουδέποτε…

Μέλη της «συν+Αξίας», ως ενεργοί πολίτες, κατά καιρούς, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις είτε ως «φανεροί» ψηφοφόροι μιας δημοτικής παρατάξεως είτε ως υποψήφιοι. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα που αφορά στην αυτοδιοικητική δράση του κ. Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος συστρατεύτηκε - συμπαρατάχθηκε στο πλευρό και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του εκλεγμένου δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη, με το οποίο κατά τις εκλογές του 2010 εξελέγη. (Ο κ. Παπαδόπουλος διετέλεσε άλλωστε και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, για μικρό χρονικό διάστημα)
Η σημερινή αναφορά μας στην «συν+Αξία» γίνεται με αφορμή και αιτία την εν γίνει συμπεριφορά – δράση της περίπου επτά μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014. 
ΗΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ "Κ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου