Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Προσεχώς …γάμος



Τα σκαλιά της εκκλησίας και δη, στη Νάξο φημολογείται ότι θα ανέβουν η Κατερίνα Κόκλα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – Η Κατερίνα διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της
 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει και πάλι στη Νάξο. Αυτή τη φορά όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε ως …γαμπρό. Βλέπετε η σχέση του με την δικιά μας την Κατερίνα Κόκλα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, οι φίλοι τους αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρίσκεται στο τοπ της σχέσης τους και αν και έχουν διανύσει μόλις έναν χρόνο σχέσης, ήδη συζούν στο σπίτι του παρουσιαστή στην Πεντέλη και όπως όλα δείχνουν θα γίνουν σύντομα και γονείς. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η Κατερίνα, διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο Γρηγόρης προσπαθούσαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο νέο σε στενό κύκλο μέχρι τη στιγμή που θα μπορούν να το ανακοινώσουν επίσημα! Αλλά δεν πρόλαβαν προφανώς καθώς κάποιος διέρρευσε το …μυστικό τα ΜΜΕ. Πάντως και οι δύο είναι πάρα πολύ χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και ο Αρναούτογλου έχει δηλώσει πολλές φορές πως η σύντροφός του είναι η γυναίκα της ζωής του.

Πρόταση
Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει και το γάμο του. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Μαρία Σταματέρη στην "Μεσημεριανή μελέτη", ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα στη Νάξο, που είναι όχι μόνο ο τόπος καταγωγής της νύφης αλλά και το μέρος όπου γεννήθηκε και εξελίχθηκε ο έρωτάς τους. Σύμφωνα δε με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Δεκαπενταύγουστο στην Εκκλησία Παναγιά η Μυρτιδιώτισσα που βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι της Χώρας. Όσο για τους καλεσμένους, θα είναι λίγοι, ανάμεσά τους βέβαια φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Αλλά εάν γίνει στην βραχονησίδα, τότε οι καλεσμένοι θα πολλαπλασιαστούν με δεδομένο ότι δεν θα μπορεί να μείνει κρυφή μία τέτοια τελετή. Όσο για το που έγινε η πρόταση γάμου; Πληροφορίες από τους πιο ρομαντικούς του στενού κύκλου του ζευγαριού ανέφεραν ότι η πρόταση έγινε στη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού τους στην Βενετία, αλλά κάποιοι άλλοι περισσότερο πεζοί  ανέφεραν ότι η πρόταση έγινε στην Κατερίνα κατά τη διάρκεια δείπνου στη ψαροταβέρνα «Νησιώτισσα» στα Άνω Βριλήσσια, που επισκέπτονται συχνά.

Κοντά
Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αρναούτογλου καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μου» μίλησε για την προσωπική του ζωή (αποκάλυψε ότι είχε αρραβωνιαστεί στα 27 του χρόνια) λέγοντας ανάμεσα στα άλλα ότι: «Τώρα με την Κατερίνα έχω βρει τον άνθρωπό μου. Κάνω όνειρα για οικογένεια. Είμαστε κοντά, θα τα πούμε σε λίγο καιρό. Δεν θέλω να πω "είμαι κοντά" και του χρόνου να πω το ίδιο, είναι γελοίο. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Την Κατερίνα δεν την έχουν γνωρίσει οι γονείς μου. Μόνο η μητέρα μου, μία φορά. Εγώ έχω γνωρίσει τους γονείς της. Δεν θέλω να κάνω αρραβώνα, κατ' ευθείαν γάμο".
ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλή μέρα από το micheal_wayneinvestment@outlook.com
    Χρειάζεστε δάνειο; Χρειάζεστε σοβαρό δάνειο επειγόντως;
    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να αγοράσετε ένα σπίτι,
    Είστε σε χρέη, χρειάζεστε ένα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας, αν ναι, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας
    Για τις ανάγκες τους befriedigen.Haben ψάχνουν για ένα πραγματικό δάνεια για να επιτύχουν τα όνειρά τους
    Χωρίς επιτυχία, αν ναι, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
    Στο micheal_wayneinvestment@outlook.com δίνουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια,
    Δίνουμε προσωπικά δάνεια, εμπορικά δάνεια και εταιρικά δάνεια και όλα τα είδη δανείων με τόκους
    Σε 2,5% Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: micheal_wayneinvestment@outlook.com
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι απαντήσεις πρέπει να σταλούν στο micheal_wayneinvestment@outlook.com
    Χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή