Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Κοττάκη από το Φιλώτι στον Πανναξιακό


Όλες οι ομάδες έχουν μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων ενώ όπως είναι γνωστόν έως την Παρασκευή που θα τελειώσει και επίσημα η περίοδος υποβολής συμμετοχών θα γνωρίζουμε ποιες τελικά ομάδες θα δούμε στις δύο κατηγορίες των Κυκλάδων. Η ουσία είναι ότι έχει επιστρέψει ο Αστέρας Τραγαίας μετά από έναν χρόνο απουσίας και μάλιστα  στο δικό του γήπεδο, το «Νίκος Βλάχος» θα κάνει και τη πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά. Ο Αντρέας Κατσούλης είναι αυτός που θα σηκώσει και το μεγαλύτερο βάρος (μαζί με το Νίκο Βλησίδη που είναι και ο πρόεδρος της ομάδας) καθότι παίκτης – προπονητής αλλά όπως μας είπε σε μία πρώτη κουβέντα «υπάρχουν αρκετά παιδιά είτε από τα χωριά της ορεινής Νάξου, είτε από τον Πανναξιακό και άλλες ομάδες αλλά και τα δικά του που θα βοηθήσουν για το καλύτερο». Όπως μας είπε άλλωστε ο Αντρέας Κατσούλης είναι γέννημα θρέμμα του Αστέρα και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μία τέτοια πρόκληση.

Και ο Μάκαρης στον Αστέρα
Παράλληλα, είχαμε χθες και την πρώτη συγκέντρωση του Αγερσανίου στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου υπό τον Στέλιο Πολέμη. Από σήμερα οι παίκτες πατούν …γήπεδο και δη την Κωστέρα για μία εβδομάδα ώστε να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση πριν μπουν στον Άγιο Αρσένιο (πάντα απογευματινές ώρες, καθότι οι περισσότεροι παίκτες είναι επαγγελματίες και εργάζονται το πρωί) για μαθήματα τακτικής. Ο Σπύρος Μάκαρης πάντως αποτελεί παρελθόν από την ομάδα καθώς οι παράγοντες του Αγερσανίου αποδέχτηκαν την επιθυμία του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τραγαίας. Εκεί που θα βρει και τον Βασίλη Δενδρινό, έναν παίκτη που πέρυσι δεν είχε χρόνο συμμετοχής στον Πανναξιακό αλλά επιστρέφει στη δράση με τον Αστέρα.

Κοττάκης και με βούλα
Και μία που μιλάμε για… επιθυμίες. Το σίριαλ «Μανώλη Κοττάκη» τελείωσε. Οι δύο ομάδες (Πανναξιακός και Φιλώτι) τα βρήκαν τελικά, ολοκληρώθηκαν οι όποιες ανταλλαγές (σε επίπεδο γραφειοκρατίας) υπήρχαν και ο 22χρονος επιθετικός θα τεθεί «ψυχή τε και σώματι» στη διάθεση του Δημήτρη Σκούνα. Αντίθετα, αποχώρηση είχαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Σφυρόερα, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του επικαλούμενους οικογενειακούς λόγους. Είναι ένας από τους τρεις παλιούς του Πανναξιακού (μαζί με Κατσάνη Νίκο και Αντρέα Κατσούλη) που το περασμένο καλοκαίρι είχαν δηλώσει ότι αποχωρούν από την ενεργό δράση. Όμως, για τον Σφυρόερα το σαράκι του ποδοσφαίρου ίσως τον τρώει ακόμη και φήμες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Φιλώτι για τη νέα χρονιά. Ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει ότι μιλάει με την συγκεκριμένη ομάδα αν και δεν κρύβει ότι τον εξιτάρει το γεγονός ότι θα έχει ευκαιρία να αγωνιστεί στην ομάδα που ξεκίνησε ο Νίκος Κατσάνης, με τον οποίο άλλωστε διατηρούν άριστες σχέσεις.

Παιδομάζωμα
Η μεταγραφή πάντως της χρονιάς έρχεται από την Άνω Σύρο όπως όλα δείχνουν. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Νίκου Πουλή, είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Άκη Μπελεγρίνη. Ο 30χρονος αμυντικός πέρυσι αγωνίστηκε στο Χαϊδάρι (Δ’ Εθνική) αλλά στο ενεργητικό του έχει παρουσίες στην μεγάλη κατηγορία είτε το 2004-05 με την Καλλιθέα, είτε τις δύο επόμενες σεζόν με τον Θρασύβουλο  ενώ έχει περάσει και από Κόρινθο και Διαγόρα. Παράλληλα, η Άνω Σύρος επενδύει και στα νέα παιδιά καθώς αποκτήθηκε ο 19χρονος αμυντικός Αντώνης Δημόπουλος από τη Θύελλα Αιγίου και ο 23χρονος Συριανός Βαλάντης Αναγνωστόπουλος. Επιπλέον, δανεικοί για ένα χρόνο έρχονται από τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου οι ταλαντούχοι Νίκος Γαβριήλ (18 ετών), Διονύσης Σαρτζετάκης (17 ετών) και Γραμματικός Μελισσάκης (17 ετών) ενώ επιστρέφει και ο 18χρονος μέσος Βασίλης Βλαχογιάννης που είχε δοθεί δανεικός στον ΑΟ Πάγου. Όσο για το θέμα της οφειλής προς την ΕΠΟ ύψους 7,500 ευρώ, από την διοίκηση της ομάδας διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει
κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι η οφειλή θα τακτοποιηθεί τις προσεχείς μέρες. 
ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου