Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Παναγιώτης Καρατέλιος αποτελεί την 3η μεταγραφή του Πανναξιακού για τη νέα χρονιά

Ήρθε, έκανε τρεις προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Σκούνα, έβαλε χθες την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο με τον Πανναξιακό και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα όπου και θα περιμένει τηλέφωνο που θα του αναφέρει πότε ξεκινάει η προετοιμασία. Ο λόγος για τον 19χρονο αριστερό μπακ – χαφ, Παναγιώτη Καρατέλιο που δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στην μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

Μετά από επτά χρόνια (ξεκίνησε 12 ετών στην Αναγέννηση Καρδίτσας) σε τοπικές κατηγορίες (πέρασε κι από Εθνικό Καρδίτσας, Αναγέννηση Σχηματαρίου και Ατρόμικο Γεωργικού) δείχνει ότι κατανοεί που βρίσκεται και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσει… Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης έχει δύο ακόμη αδέλφια και μάλιστα με τον Χρήστο που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος ήταν συμπαίκτες.


Για το κοινό καλό
Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο Γεωργικού και έφτασε έως τον ημιτελικό του κυπέλλου της περιφέρειας όπου έχασε 1-0 από τον ΑΟ Καρδίτσας. Γεμάτη χρονιά με αρκετή ένταση και τώρα είναι στη Νάξο και τον Πανναξιακό ενόψει της συμμετοχής των «μπλε» στην Δ’ Εθνική. Και όπως λέει «Ήμουν συμπαίκτης με τον Ρόβα (σ.σ. έχει παίξει στον Πανναξιακό) και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τη νέα μου ομάδα. Ήρθα εδώ και έκανα τρεις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κ. Σκούνα, στη συνέχεια τα βρήκαμε και η συμφωνία ήρθε σχεδόν εύκολα, καθότι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και το κυριότερο τι θέλουν. Δεν έχω την εμπειρία των αγώνων της Δ’ Εθνικής, πέρυσι έφτασα πολύ κοντά στην Γλυφάδα (σ.σ. ομάδα που θα είναι στον ίδιο όμιλο με τον Πανναξιακό φέτος) και θεωρώ ότι ο Πανναξιακός αποτελεί ένα μεγάλο σκαλοπάτι για την εξέλιξή μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα δουλέψω σκληρά για το κοινό καλό, της ομάδας και το δικό μου».

Σκούνας «έχει όρεξη για δουλειά»
Μιλώντας για τον Δημήτρη Σκούνα τόνισε ότι είναι ένας πολύ καλός και γνωστός προπονητής και κάτω από τις οδηγίες του είναι δεδομένο ότι θα γίνω καλύτερος. Άλλωστε αποτέλεσε ένα από τα κίνητρα ώστε να αποδεχτώ την πρόταση του Πανναξιακού» Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι « είναι ένα παιδί με όρεξη και διάθεση να παίξει μπάλα. Πιστεύω ότι δουλεύοντας όσο γίνεται περισσότερο μόνο ωφελημένος θα βγει και εάν είναι άξιος μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του βασικού. Όποιος δουλεύει θα παίζει». Ο Καρατέλιος άλλωστε ανήκει στην κατηγορία των «μικρών» καθώς από τη νέα χρονιά τρεις μικρότεροι του 1991 θα έχουν δικαίωμα παρουσίας στην βασική ενδεκάδα.

Κλείνει και Κολιούση
Επόμενη κίνηση για τον Πανναξιακό θα είναι να ολοκληρωθεί η υπόθεση Κολιούση που πλέον είναι στα χέρια του Πανθηραϊκού. Εδώ και δύο ημέρες ο Πανθηραϊκός έχει νέα διοίκηση (βλ Ποθητός Μενδρινός) και χθες το βράδυ υπήρχε συμβούλιο για το θέμα της μετακίνησης του κεντρικού αμυντικού. Οι πληροφορίες ήθελαν τον Πανθηραϊκό να προχωρεί σε κίνηση μονοετούς δανεισμού προς τον Πανναξιακό κι ένα θέλει τον Ιούλιο του 2012 να δώσει χρήματα ώστε να τον αγοράσει… Από εκεί και πέρα, τόσο ο Βασίλης Φλεριανός (πρόεδρος) όσο και ο Δημήτρης Σκούνας έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση τερματοφύλακα κι ενός ακόμη επιθετικού ενώ περιμένουν πάντα τις απαντήσεις Ζούλη (ΑΟ Αγερσανίου) και Κοττάκη (ΑΟ Φιλώτι) και να κλείσουν ουσιαστικά οι μεταγραφές για τη νέα χρονιά…
ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου