Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

-Tις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το ίδιο θέμα για το νομό Κυκλάδων στη Νάξο.Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Φώτης Χατζημιχάλης ανακοινώνει ότι η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Νοτίου διοργανώνει τεχνική σύσκεψη με θέμα: «Διαχείριση Απορριμμάτων», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ» (Πλατεία Ελευθερίας) στην Κω (ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.).
Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η παρουσίαση του σχεδίου για το κλείσιμο όλων των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων που προβλέπονται στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ) και οι δυνατότητες χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ 2007-2013.
Στη σύσκεψη στην οποία θα προεδρεύσει ο κ. Χατζημιχάλης έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Δήμαρχοι του νομού Δωδεκανήσου και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το ίδιο θέμα για το νομό Κυκλάδων στη Νάξο.
Το ΕΣΠΑ συγχρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου