Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

O ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 27ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Μαρτίου 2011 στην Αθήνα.
Στις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν νέος Πρόεδρος της Παράταξης εκλέχθηκε ο Χαράλαμπος Κόκκινος.
Σε δηλώσεις του ο νέος Πρόεδρος ανέφερε:
«Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω το σύνολο των στελεχών της Παράταξης που συμμετείχαν στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό μας και με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στον ουσιαστικό διάλογο και στη «ζύμωση» απόψεων όπως ταιριάζει σε μια μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη με δημοκρατικές διαδικασίες, ισχυρό ιδεολογικό υπόβαθρο και θέσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και στις προσδοκίες του έλληνα εκπαιδευτικού.
Από τη θέση του νέου Προέδρου της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας, να μετατρέψουμε τις κοινές αγωνίες σε κοινούς επιτυχημένους αγώνες και να αντισταθούμε στην αδιέξοδη, αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.
Ο αγώνας για επιστημονική και οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών, για αξιόπιστο συνδικαλιστικό κίνημα περνά μέσα από τις δικές μας προσπάθειες.
Το χθες δεν μας δεσμεύει να χτίσουμε το αύριο αρνούμενοι το σήμερα. Σφυρηλατώντας και διαφυλάσσοντας την ενότητά μας και με τη δύναμη των ιδεών μας ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Όλοι μαζί, απαλλαγμένοι από «μίζερα» σύνδρομα, με αγωνιστικό πνεύμα και με τεκμηριωμένες θέσεις δημιουργούμε το μέλλον που μας ανήκει.
Συγκρουόμαστε με την παρακμή, σπάμε τη σιωπή, αντιστεκόμαστε στη δικτατορία των μετρίων, δίνουμε και πάλι την ελπίδα στον έλληνα εκπαιδευτικό και προωθούμε την ανανέωση στο συνδικαλιστικό κίνημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου