Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αλλαγή σκυτάλης για τους «πολίτες»



Ο Δήμητρης Βασαλάκης δίνει στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο το παρών ως εκπρόσωπος των «Πολιτών για τα Νησιά μας» αντί της κ. Θέκλας Κίζη
 Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης (α και β βαθμού) τον προσεχή Μάιο, οι «Πολίτες για τα Νησιά μας» προχώρησαν σε αλλαγή εκπροσώπου όσον αφορά την παρουσία της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η κ. Θέκλα Κίζη – επικεφαλής της παράταξης στις εκλογές του 2010 – παραχώρησε τη θέση της στον πρώτο σε ψήφους Δημήτρη Βασαλάκη, στο πλαίσιο της εναλλαγής προσώπων που πρεσβεύει η κίνηση… Από την πλευρά της η κ. Κίζη αναλαμβάνει το συντονισμό της γραμματείας ενώ ήδη ο κ. Βασαλάκης ξεκίνησε ενημερωτικές συναντήσεις με τις Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες και με πρώτο σταθμό τον Δαμαριώνα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. 
Η αλλαγή προσώπων δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο ούτε σηματοδοτεί κάποια εξέλιξη όσον αφορά τις Δημοτικές εκλογές και τα σενάρια που ακούγονται αυτή τη περίοδο.   Η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής: « Σήμερα 15/07/2013, συνεδρίασε η Γραμματεία της Δημοτικής μας κίνησης και αποφάσισε να δώσει όλες της τις δυνάμεις στην υπεράσπιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , που καταρρέει κάτω από το βάρος των πολιτικών των μνημονίων. Πιστοί στην άποψη της εναλλαγής των μελών μας στην εκπροσώπηση της κίνησης, χωρίς προσωποπαγή κριτήρια, αποφασίσαμε, στα πλαίσια του νέου καταμερισμού δουλειάς, ο Δημ. Βασαλάκης να εκπροσωπήσει την κίνηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Θέκλα Κίζη ορίστηκε υπεύθυνη για το συντονισμό της Γραμματείας μέχρι την επόμενη συνεδρίαση, όπως ορίζει το καταστατικό μας. Συγκροτήθηκαν επίσης θεματικές ομάδες εργασίας. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους να πλαισιώσουν τις δραστηριότητες της κίνησης και θεωρούμε ‘’εκ των προτέρων’’ πολύτιμη την συμμετοχή τους. Οι Δήμοι πρέπει να παραμείνουν στο πλευρό των πολιτών, συμπαραστάτες μέσα στις ακραίες συνθήκες κρίσης που βιώνει η Χώρα μας. Αξίζει ν’ αγωνιστούμε γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου