Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΙΧΜΕΣ με την Ρούλα Μπράουν

Δημοτική Αρχή

Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να ήμουν κατά τη συζήτηση της διαχείρισης των απορριμάτων .
Κι επειδή κατέθεσαν όλοι τις προτάσεις τους , πλην εμού , πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσετε το λιντσάρισμα , είναι να προτείνετε στο Υπ. Εθνικής Άμυνας , μιας και πηγαινοέρχονται τα αεροσκάφη προς και από Λιβύη , να μεταφέρουν και τα απορρίμματα της Νάξου, διότι άκρη δεν πρόκειται να βρείτε .

Κατοίκους Γαλήνης , Εγγαρών .
Επειδή άκουσα κάποιους από εσάς να λέτε ότι καλύτερα να σας είχαν κοπεί τα χέρια παρά να ψηφίζατε την νυν Δημοτική Αρχή , θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσή σας από την κάλπη !!

Καθηγήτρια Ε.Μ.Π. κ. Λουιζίδου
Φοβερή η ατάκα σας ότι πρέπει να επιλέγονται τοποθεσίες για ΧΥΤΑ που έχουν την κοινωνική αποδοχή .
Αν έχετε την κάλωσύνη μπορείτε να μας πείτε μια τοποθεσία όπου έγινε ΧΥΤΑ με κοινωνική αποδοχή ;Είμαι περίεργη !!

Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Σχετικά με τη δήλωσή σας ότι για το θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων δεσμέυεστε να κάνετε ότι πιο δημοκρατικό και πιο σωστό για τον τόπο , για να μη γελάσω από τώρα, θα περιμένω με μεγάλη αγωνία και μαζί μ' εμένα και οι κάτοικοι της Γαλήνης & των Εγγαρών .

κ. Χριστίνα Ευθυμιάτου -Οικολόγοι Πράσινοι Νάξου
Τί;;;;Δεν υπάρχει μαγική λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων ;;;
Άντε καλέ !!!

Υπουργείο Υγείας , Διατροφής & Άθλησης .
Καλά , κάτι ήξερε ο κ. Παπανδρέου & πρόσθεσε τη διατροφή και την Άθληση στον τίτλο του Υπουργείου σας.
Σαν να το ξερε ο άνθρωπος ότι από διατροφή θα πάμε από το κακό στο χειρότερο , αφού σε λίγο θα σταματήσουμε και να τρώμε...Για την άθληση δεν το συζητώ !Υποχρεωτικά μπήκαμε όλοι στν άθληση με το περπάτημα , αφού δεν μπορούμε να βάλουμε πλέον βενζίνη στ' αυτοκίνητα και φυσικά αθλούμαστε με το παραπάνω στους δρόμους με τις διαδηλώσεις καθημερινά !!

Κάτοικο Γαλήνης
Σχετικά με την απειλή σας ότι θα γίνει “της Κερατέας” στη Νάξο και ότι δεν υπάρχουν ΜΑΤ εδώ για να σας σταματήσουν , δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρη εγώ, αν ήμουν στη θέση σας!
Εδώ τα κουβάλησε στη Σύρο για τους μαθητές η κυβέρνηση και θα φοβηθεί εμάς εδώ στη Νάξο, που αντιδρούμε γιατί θέλουν να μας φτιάξουν ΧΥΤΑ “ για το καλό μας;”

Πρόεδρο ΤΕΔΚ Κυκλάδων κ. Γίαννη Δεκαβάλλα .
Τώρα το πήρατε χαμπάρι κ. Δεκαβάλλα μου , ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά την τοπική δημοκρατία στα 4 νησιά των Μικρών Κυκλάδων ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου