Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας βρέθηκε χθες και σήμερα στην Νάξο και είχε συναντήσεις με φορείς του νησιού.

Το ευτράπελο της ιστορίας είναι ότι ο κ. Ρήγας και οι φορείς του νησιού αγνόησαν επιδεικτικά τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη ενώ θυμήθηκαν να καλέσουν τους προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Χώρας και Αγερσανίου.
Ο κ. Ρήγας συναντήθηκε με φορείς, όπως ήταν η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου και ο σύλλογος ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων Νάξου.
Ρήγας και φορείς του νησιού, απόντος του πρώτου πολίτη του νησιού και πρόσφατα εκλεγμένου με ποσοστό 54% που είναι ο Δήμαρχος, συζήτησαν θέματα και προβλήματα που αφορούν την Νάξο.
Την πρόσκληση στον υφυπουργό την έκαναν οι φορείς του νησιού που «ξέχασαν» να ειδοποιήσουν και του Δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη. Μάλιστα με το τέλος της συνάντηση ο κ. Ρήγας ευχαρίστησε τους φορείς που τον κάλεσαν στη συνάντηση!
Το θέμα που μπαίνει εδώ είναι ότι ακόμα κι αν οι φορείς του νησιού «ξέχασαν η δεν ήθελαν » να ειδοποιήσουν τον κ. Μαργαρίτη ο κ. Ρήγας γιατί δεν το έκανε;
Πριν τη συνάντηση με τους φορείς του νησιού έγινε τηλεφωνική κρούση σε φορέα του νησιού που θα μετείχε στη συνάντηση με τον κ. Ρήγα για να παραβρεθεί και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αλλά τελικά η απάντηση που πήρε ήταν τέτοια που δεν έδωσε περιθώρια στον Δήμαρχο να παραβρεθεί.
Όπως και να έχει η απουσία του Δημάρχου σε μια τόσο σημαντική συνάντηση με φορείς του νησιού παρουσία υφυπουργού της Κυβέρνησης είναι απαράδεκτη, δίνει λαβή σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι φορείς του νησιού σκέπτονται μόνο κομματικά, παίζουν παιχνίδια σε βάρος του νησιού και υπέρ προσώπων και μόνο αρνητικά μπορεί να σχολιαστεί…
Να σημειώσουμε επίσης ότι σήμερα Κυριακή στην Νάξο βρέθηκε και ο τομεάρχης οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης ο οποίος και αυτός αγνοήθηκε από τους φορείς που διοργάνωσαν τελικά τη συνάντηση με τον υφυπουργό.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ NAXIOS.BLOGSPOT ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΚΕΨΗ.
ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΜΑΛΛΟΝ Η "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου