Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

«ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ» ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Το Σάββατο 2 Απριλίου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, πραγματοποιήθηκε παράλληλα διαγωνισμός ανάγνωσης βιβλίου «Βιβλιοπλοϊες» για παιδιά δημοτικού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου. Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Τήνου με το πρόγραμμα «ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΔΙΑΔΡΑΣΗ».

Συμμετείχαν 80 μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ από τα Δημοτικά Σχολεία 1ο & 2ο Τήνου, Εξωμβούργου και Πύργου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευθούν σε μία εβδομάδα περίπου όταν θα έχουν αξιολογηθεί οι απαντήσεις των διαγωνιζομένων. Οι τρεις βραβευθέντες του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν τον Ιούνιο στην Αθήνα για την τελετή βράβευσης, όπου θα γνωρίσουν από κοντά τους Έλληνες συγγραφείς των βιβλίων που διάβασαν.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ???ΨΑΧΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.......ΓΙΑΝΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή